Hírarchívum - 2024. május

Mortal Kombat 1 - így harcol Homelander

Hamarosan a The Boys torz Supermanje, Homelander is belibben a Mortal Kombat 1 csataterére. Egy rövid előzetesben láthatjuk akció közben a legújabb DLC-ként érkező karaktert.

Itt az első komoly patch a No Rest for the Wickedhez

A számos változtatás és hibajavítás mellett az optimalizáción is javítottak, de olyan mértékben, hogy a fejlesztő Moon Studios megváltoztatta a játék gépigényét is.

HWSW: Biztonságosabbá válnak a Microsoft-fiókok

Minden, lakossági felhasználó számára elérhető mostantól a jelszómentes, ugyanakkor biztonságos azonosítást ígérő azonosítókulcs vagy passkey használatának lehetősége. - írja a HWSW.

Több országban törölték a Helldivers II-t a Steamről

A játékot azokban az országokban nem vehetik meg a játékosok, ahol hivatalosan nem elérhető a PlayStation Network. Friss változás, hogy a kötelező fiókösszekapcsolás tervét törölte a PlayStation.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Bombasztikus megjelenések, óriási büdzséjű címek és AAAA-játékok – ezek azok, amik nem várnak ránk a héten, helyettük a kisebb, de nem kevésbé tartalmas játékoké a főszerep.

Mi helyzet a két legígéretesebb Skyrim-moddal?

Egészen véletlenül pont a héten adtak helyzetjelentést a Skywind és a Skyblivion alkotói a készülő projektjeikről. A Morrowindet és az Obliviont a Skyrim alá átültető modok már évek óta készülnek, de úgy néz ki, megéri várni rájuk.

Ezek a játékok hozták a legtöbb pénzt 2024 első negyedévében

A Newzoo piackutató cég is előállt a saját összesítésével, amely az Egyesült Államok mellett az öt legnagyobb európai ország adatait vizsgálta. Nem meglepő módon a Fortnite végzett az élen, ezt követi az EA Sports FC 2024 és a Helldivers II.

Nyitott világú lehet az új Tomb Raider is

Elég masszív pletykazuhatag érkezett az új Tomb Raider játékról, amely a hírek szerint teljesen nyitott világú lesz, és Indiában fog játszódni. Lara motorkerékpár és ejtőernyő segítségével küzdheti le a távolságokat.

Olyan az RKGK / Rakugaki, mint a Jet Set Radio, csak cyberpunk köntösben

A Wabisabi Games egy stílusos 3D platformer, amely hősünkkel Cap City-n kell átszáguldanunk, hogy visszaadjuk a jövőbeli metropolisz elvesztett színeit. Utunkat azonban a B Corp hatalmas robotjai próbálják meggátolni.

Május végén indul a Serum korai hozzáférése

A Game Island túlélőjátéka olyan, mintha a The Forest és a BioShock szerelemgyereke lenne, ám az mindenképp jó hír, hogy még ebben a hónapban elstartolt az Early Access-változat a Steamen.