Crusader Kings III PC

Nyolc év után folytatódik a Crusader Kings-sorozat.
1707310800

Két kiegészítőt kap a Crusader Kings III

A fekete halál köré építő Legends of the Dead jövő hónap elején érkezik, viszont még az idén felülhetünk Bizánc trónjára, és megpróbálkozhatunk a birodalom kormányzásával.
1684130400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az érkező címek között lesz számos új darab, de vannak köztük a korábbi generációban megjelent, immár a jelen generáció konzoljaira is ellátogató alkotások. Filmek és sorozatok terén is lehet találni izgalmas darabokat.
1681286400

Trónok harca modot kap a Crusader Kings III

A modder csapat már az első rész óta készít ilyen témájú tartalmakat. Ezúttal Robert lázadását követhetjük végig, de kilátásban van, hogy bekerülnek a modba más korok eseményei is.
1680688800

Előrendelői traileren a Crusader Kings 3 új kiegészítője

A DLC-ben olyan funkciókat kapunk, mint a lovagi tornák, a királyi országjárás vagy grandiózus esküvők szervezése. Az, hogy jó vagy rossz királyok leszünk, itt is csak rajtunk áll.
1678125750

Lovagi tornákkal jön a Crusader Kings III kiegészítője

Tavasszal érkezik a Crusader Kings III DLC-je, amely részben a szabadtéri tevékenységekre összpontosít, de ezen felül is számtalan friss lehetőséget tartogat a Tours and Tournaments.
1649056200

Brit toplista: Kirby kirobbanthatatlan az élről

Befutott a legfrissebb brit játékeladási toplista, miután azonban nem sok dobozos megjelenésünk volt a múlt héten, nem is okozott meglepetést: továbbra is Kirby új kalandja tanyázik az élen.
1648573955

Crusader Kings III - megérkezett a konzolos változat

A PC-s játékosok már jól tudják, hogy a legtöbb háborút nem az éles kardok, hanem éles nyelvek döntik el, ezt pedig mától a konzolos tábor is megtapasztalhatja. Megérkezett a Crusader Kings III Xbox Series X/S-re és PS5-re szabott változata.
1648446300

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten visszavesznek egy kicsit a fejlesztők és kiadók, és a korábbiakhoz képest lényegesen laposabb játékterméssel búcsúztatjuk a márciust. Lássuk, hogy mi vár ránk a következő napokban!
1647514828

Ez történt az ID@Xbox indie-eseményen

Mindenféle csinnadratta nélkül zavarta le tegnap a Microsoft a korábban már beharangozott ID@Xbox indie-eseményét, ahol jó sok előzetest kaptunk, és néhány bejelentésre is futotta.
1647363600

Íme, mit ad még az Xbox Game Pass márciusban

Március második felében snowboardra pattanhatunk, versenyautó volánja mögé ülhetünk vagy ellátogathatunk a vadnyugat egy szokatlan változatára is az Xbox Game Passnek hála.