ASUS PC

A tajvani hardvergyártó legizgalmasabb és legújabb eszközei.
1708672408

ASUS router ajánló (x)

Egy mai gamer számára létszükséglet a stabil, széles sávú és nagy sebességű internet kapcsolat, és ha emellett még jó pár extra funkcióra és extrára vágyunk, akkor az Asus termékeire érdemes egy pillantást vetni.
1708084729

ASUS ROG e-sport setup ajánló (x)

Az e-sport kultúra már rég kitört a koreai PC Bangok homályából, büszkék lehetünk rá, hogy kis hazánkban is sorra bukkannak fel a feltörekvő gamer legendák. A profivá váláshoz azonban kell egy megfelelő setup is, az ASUS ROG eszközeinél pedig aligha találnánk megbízhatóbb válogatást.
1707552997

ASUS videokártya mustra – Ha kell egy kis (plusz) energia (x)

A munkára és játékra épített számítógépek egyik, ha nem a legfontosabb alkotóeleme a videokártya, hiszen végeredményben ezen áll, vagy bukik, hogy milyen teljesítmény mellett élvezhetjük a vele eltöltött közös pillanatokat.
1696229366

ASUS ROG Raikiri Pro teszt

Befutott az ASUS legújabb, minden extrával ellátott elitkontrollere, a ROG Raikiri Pro. Gyűrtük, nyúztuk és alaposan személyre is szabtuk az irányítót - lássuk, hogyan vizsgázott!
1695644096

A legjobb ASUS cincogók, amikkel senki sem lőhet mellé

Gaming egerünk kiválasztását nem szabad a véletlenre bízni, hiszen nem kisebb feladat hárul rá, minthogy virtuálisan meghosszabbított kezünkként rögtön véghez vigye a gondolatainkban megszületett mozdulatokat. Most összeszedtük az ASUS legjobbjait!
1695023283

ASUS ház és alaplap ajánló: Itt a kábeldzsungel vége!

A saját építésű PC-knél rengeteg szempontra kell odafigyelni az optimális ház kiválasztása során: fontos a jó szellőzés, a rugalmas beépítési lehetőségek, figyelni kell az alkatrészek kompatibilitásra és az sem árt, ha mindez még jól is néz ki. Most mutatunk egy kombót, ahol minden klappol!