Xbox One XBOXONE

A Microsoft új generációs konzolja, az Xbox 360 utódja.
1591715400

Leszámol a Microsoft az ajándék letöltőkódokkal

Nem verte nagydobra a Microsoft a Digital Direct nevű kezdeményezését, amelynek keretein belül nem ad többé letöltőkódokat az Xbox-konzolok mellé - az ajándékba járó tartalmakat a gépekhez köti ezentúl.
1590307200

Amerikai toplista: erős áprilist hozott a járvány

Habár a kifutó konzolgeneráció miatt nem kellett volna így lennie, a koronavírus-járvány révén rekorderős áprilist zárt az amerikai játékpiac az NPD Group jelentése szerint. Látványosan húztak a hardvereladások is.
1588233600

Xbox Game Pass - több mint 10 millió előfizető

Megérkezett a legfrissebb üzleti jelentés a Microsofttól, amiben szokás szerint kevés az Xbox-részleget is érintő számadat, de azért pár érdekes infó így is napvilágot látott. A legérdekesebb talán, hogy rekordot döntött az Xbox Game Pass-előfizetés.
1587753600

Amerika toplista: mindent vitt a Nintendo

Az Egyesült Államokban is felpörgette a játék- és konzoleladásokat a koronavírus-járvány: az NPD Group jelentése szerint az amerikai játékpiac forgalma több mint harmadával nőtt éves szinten.
1586193752

Inside Xbox műsorral jelentkezik holnap a Microsoft

Kedden este szállítja a Microsoft az év első Inside Xbox műsorát. Habár az új konzolról, az Xbox Series X-ről nem lesz most szó, a rendezők egyéb érdekes meglepetésekkel készül a nézőinek.
1580920200

Phil Spencer: a Google és az Amazon a konkurencia

Egyre világosabbá válik, hogy a Microsoft a felhőben látja a videojátékok jövőjét. Az Xbox feje, Phil Spencer elárulta, hogy a Sony és a Nintendo helyett a későbbiekben a Google és az Amazon lehetnek a Microsoft valódi konkurensei.
1580463047

A koronavírus miatt elmarad a Taipei Game Show

Eredetileg a jövő héten rajtolt volna el az idei The Taipei Game Show, de a szervezők úgy döntöttek, hogy a koronavírus miatt inkább nem kockáztatják meg, hogy ennyi embert összeeresszenek.
1580457647

Microsoft: nagyot estek az Xbox-részleg bevételei

Végéhez közeledik a jelenleg futó konzolgeneráció, ez pedig az eredményekre is hatással van. A Microsoft aktuális negyedéves beszámolója szerint nagyon nagyot zuhantak az Xbox-részleg bevételei.
1579604430

Xbox Adaptive Controllerrel is játszható a Zelda

Rory Steel kislánya, Ava rajong a The Legend of Zelda: Breath of the Wildért, de olyan fogyatékkal él, ami miatt nem tudott a Nintendo Switch kontrollerével játszani. Édesapja szerencsére meg tudta oldani a problémát.
1576064545

Az Xbox Lockhart lassabb lehet az Xbox One X-nél

Jelenleg megint úgy fest, hogy igaznak bizonyultak a korábbi hírek, és a következő generációban is két különböző konzolmodellel készül a Microsoft. Most kiderült, mire lehet számítani a lassabb gép kapcsán.