Nintendo Switch Nintendo

Hibrid konzol a Nintendotól.
1651076040

Amerikai toplista: a márciust is az Elden Ring vitte, hasított az Xbox

Hiába volt tömve friss megjelenéssel az előző hónap, a februárban megjelent Elden Ringet egy cím sem tudta megszorongatni az USA-ban. Eközben az Xbox Series-konzolok is megtáltosodtak.
1646924400

A Sony és a Nintendo is szakít Oroszországgal

A játékvilág legnagyobb szereplői sorra állnak ki Ukrajna mellett, köztük a két nagy japán konzolgyártó, a Sony és a Nintendo is. Mindkét vállalat felfüggesztette a hardver- és szoftverforgalmazást Oroszországban.
1644339600

Holnap este újra Nintendo Direct

Sűrű lesz a holnap esténk, hiszen a The Wolf Among Us 2 bemutatóját követően egy Nintendo Directet is végigülhetünk. Sok-sok bejelentésre és látnivalóra számítunk, tartsatok velünk!
1643904000

A Switch már a Wii eladásait is lenyomta

Hiába tart már az életútja felénél, továbbra is erősen zakatol előre a piacon a Nintendo Switch. A 2021-es ünnepi szezon után a hibridkonzol már beérte a Wii eladásait is, amivel elnyerte a legnépszerűbb otthoni Nintendo-konzol címét.
1643896800

A Nintendo nem száll be a felvásárlási versenybe

A Nintendo mindig is a saját útját járta, ez pedig nincs másképp akkor sem, amikor a nagy rivális konzolgyártók sorra vásárolják fel a legnagyobb stúdiókat. A Nintendo elnöke az organikus növekedésben látja a vállalat jövőjét.
1641841206

Nintendo Switch Pro - lehet, sosem jelenik meg

Piers Harding-Rolls, az Ampere Analysis elemzője a GamesIndustry.biz oldalán közzétett előrejelzése szerint nem várható, hogy a rajongók megkapják a régóta pletykált Nintendo Switch Prót, mert hamarosan itt az új Nintendo-konzol.
1639468800

Amerikai toplista: az üresen kongó polcok hónapja

Megérkezett az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group novemberi összesítése, amely furcsa számokat hozott: az eladásokon nem kicsit érezteti a hatását, hogy alig lehet hozzájutni a legújabb konzolokhoz.
1636887600

Amerikai toplista: újra csúcson a Nintendo Switch

Az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó NPD Group közzétette az októberi összesítését, amelyből kiderült: az OLED-modell érkezésével újra a Switch lett a legkeresettebb konzol.
1636714800

Megérkezett a Twitch a Nintendo Switchre

Nagy hírünk van a Nintendo-hívők számára: befutott a Switchre a Twitch alkalmazása, és bár közvetíteni továbbra sem tudjuk a játékunkat, legalább a streameket követhetjük vele.
1636095600

Közel 93 millió Nintendo Switch talált gazdára eddig

A Nintendo is megejtette a pénzügyi helyzetjelentését. A kiotóiak szokás szerint az elmúlt fél év számait közölték, amelyekből kiderül: a cég már nem tud annyit profitálni a járványból, és hiányzott egy Animal Crossing kaliberű megjelenés is.