The Last of Us: Part II PlayStation

Ellie és Joel is visszatér a The Last of Us érzelemgazdag folytatásában.
1580466720

Húsz cím, amivel játszanod kell 2020-ban

Kicsit megkésve, de idén is összeállítottunk egy listát azokról a játékokról, amelyekre érdemes lesz odafigyelni a következő hónapokban. Lássuk hát, hogy melyek azok!
1580043600

Ilyen lett volna a The Last of Us-animációs film

Az Oddfellows nevet viselő animációs stúdió honlapján bukkant fel néhány kép a The Last of Us-animációs filmről, amely a két játék sztoriját volt hivatott összekötni. A Sony végül lelőtte a projektet.
1579528800

PC-hez értő munkatársat keres a Naughty Dog

A The Last of Us: Part II fejlesztése mögött álló Naughty Dog csapata a legújabb álláshirdetésében olyan fejlesztőt keres, aki remekül kiismeri magát a PC-knél használatos NVIDIA CUDA architektúrában.
1571934651

Frissítve: Csúszik a The Last of Us: Part II

Alig örömködtük ki magunkat azon, hogy a Sony bejelentette a The Last of Us: Part II megjelenési dátumát, most a Kotaku arról ír, hogy elhalasztották a megjelenést. A pletykák szerint tavasszal jöhet a várva-várt játék.
1570120238

The Last of Us: Part II - ügyelj a pulzusodra!

A Naughty Dog társvezetője, Anthony Newman a Polygonnak adott interjúban elárult egy újabb érdekes részletet a The Last of Us folytatásáról, amiben ezúttal már a szívverésünknek és a pulzusunknak is szerepe lesz.
1570003208

The Last of Us: Remastered - Ellie átalakulása

Az októberi PlayStation Plus játékfelhozatalának ékköve a The Last of Us: Remastered, ami kapott egy nagyon rövid, de hatásos beharangozó kedvcsinálót. Ebben Ellie átalakulását követhetjük végig.
1569862800

Mitől olyan jók a The Last of Us: Part II animációi?

Az életszerű mozgáshoz néha egyszerűen nem elég a motion capture, főleg ha egy interaktív játékról van szó. A Naughty Dog elárulta, hogyan alkották meg a The Last of Us: Part II megdöbbentően folyékony animációit.
1569573000

Videón a multi nélkül érkező The Last of Us: Part II

Iszonyatosan felpörgött a The Last of Us: Part II körüli felhajtás az utóbb napokban; a szerdai trailer óta rengeteg új információ és látnivaló érkezett, melyeket az alábbi cikkben gyűjtöttünk össze részletesen.
1569400200

Két lemezen terpeszkedik a The Last of Us: Part II

Ha hihetünk a Best Buynak, a The Last of Us folytatása két Blu-ray-lemezen terpeszkedik majd, ami annak tükrében nem meglepő, hogy Neil Druckmann direktor szerint a The Last of Us: Part II az eddigi leghosszabb játékuk.
1569357040

Februárban jön a The Last of Us: Part II

Vége a találgatásoknak, hivatalosan is megerősítést nyert, hogy jövő februárban jelenik meg a PlayStation 4 utolsó évének egyik legjobban várt játéka. Mindezt egy játékmenet-pillanatokkal alaposan nyakon locsolt előzetesből tudtuk meg.