Elden Ring PC, PlayStation, Xbox

A From Software és George R. R. Martin közös projektje.
1718896245

Lélegzetelállító launch trailert kapott az Elden Ring: Shadow of the Erdtree

Ma éjfélkor végre megjelenik az Elden Ring várva várt kiegészítője, amely már most minden idők legkiválóbb DLC-jeként foglalta el a helyét a nagy aggregátorok élén. Egy elképesztő kedvcsinálóval köszöntjük a Shadow of the Erdtree érkezését.
1718805615

Minden idők legjobb DLC-je az Elden Ring: Shadow of the Erdtree a Metacritic szerint

Ráadásul a 2024-es játékok mezőnyében az eddigi legnagyobb átlagpontszámot kapott kiadásának címét is az Elden Ring bővítménye birtokolja. Semmi különös, csak egy újabb nap a FromSoftware-nél.
1718719201

Elden Ring: Shadow of the Erdtree teszt

Eljött az idő, hogy a titokzatos félisten, Miquella nyomait követve mi is átlépjünk a Land of Shadow túlvilágára. Az Elden Ring grandiózus kiegészítője önálló játékként is helyt állna, expanzióként viszont feltette a koronát a FromSoftware eddigi legnagyobb mesterművére.
1718618400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ismét egy izgalmas hétre ébredtünk, melyen ugyan AAA-s címekből nem sok akad, de azért indie fronton bőven el leszünk eresztve, a hét második felében pedig egy milliók által várt DLC rúgja majd ránk az ajtót!
1718611200

Az Elden Ring atyja sem ellenzi, hogy teljes kooperatív mód kerüljön a játékaikba

Miyazaki is reagált az egyre terjedő nemhivatalos mod, a Seamless Co-op gombamód szaporodó letöltéseire. Nem kizárt, hogy jövőbeli játékaikban implementálnák ezt, vagy egy ehhez hasonló megoldást.
1718445600

Elden Ring: Shadow of the Erdtree - befutott a gépigény

Már csak néhány napot kell várnunk az Elden Ring nagyszabású expanziójára, a PC-s játékosok pedig azzal kezdhetik a készülést, hogy felmérik, meglesz-e a megfelelő vas a Land of Shadows kihívásaihoz.
1718213439

Már 25 millió példányban kelt el az Elden Ring

Noha az Shadow of the Erdtree a jövő héten érkezik, a FromSoftware előtte csak eldicsekedett azzal, hogy az alapjáték eladásai újabb mérföldkövet értek el. Az Elden Ring már átlépte a 25 milliós eladott darabszámot.
1717779600

SGF 2024: Az Elden Ring: Shadow of the Erdtree is ott lesz ma este a Summer Game Festen

Sejtettük, sejtettük, de miután Hidetaka Miyazakit ma délután kiszúrták Los Angeles utcáin, gyakorlatilag biztossá vált, hogy a FromSoftware is képviselteti magát a Summer Game Fest esti műsorán.
1716304494

Új traileren az Elden Ring DLC-je

Már korábban bejelentették, hogy érkezik egy kedvcsináló a FromSoftware játékának kiegészítőjéhez, ami pedig a mai napon 17:00 órától elérhető, most pedig nem tudunk elég türelmesek lenni a DLC megjelenéséig.
1715241600

Háromméteres szobrot nyerhetnek az Elden Ring fanok

Ehhez nem kell mást tenni, csupán készíteni egy előzetest a játékhoz, amelyek közül aztán a legjobbat egy hatalmas szoborral fogja díjazni a Bandai Namco. A fődíj mellett pedig van lehetőség további nyeremények begyűjtésére is.