Football Manager 2020 PC

Folytatódik a Sega és a Sports interactive csapatmenedzselős szériája.

A Watch Dogs 2 az Epic ajándékai között

Újabb hét, újabb epices ingyenjátékok. A bizarr alkotások kedvelőit a Stick It to the Man! szólíthatja meg, míg a fociimádókat a Football Manager 2020, valamint a Watch Dogs 2-t is behúzhatjuk, ha a nyáron lemaradtunk volna róla.

Beperelte a Manchester United a Segát

Bíróság elé viszi a Segát a Manchester United a Football Manager miatt, miután az csak a csapat nevét használta fel, a címerét már nem licencelte. A készítők szerint ezzel a korábbi években még semmi probléma nem volt.

Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

Április elseje: a legjobb poénok egy helyen

Április 1-jén érdemes óvatosan böngészni a hírek között, egymást érik ugyanis a vicces(nek szánt), egyébként pedig hivatalosnak tűnő kamuhírek. Íme, az összeállításunk a legjobbakból!

Egy hét ingyen Football Manager 2020 a Steamen

A Steam-felhasználók a mai naptól egészen március 25-ig ingyen játszhatnak a Sega tavaly októberben megjelent játékával. A Sports Interactive ezzel szeretne kedveskedni a pórul járt futballrajongóknak.

Környezetbarát játékdobozokra áll át a Sega

Legalábbis a kiadó európai részlege, és csak a PC-s játékok esetében. A bejelentés szerint a jövő héttől kezdve az összes dobozos termékük újrahasznosított, illetve újrahasznosítható dobozban érkezik.

Brit toplista: labdába sem tudott rúgni a Shenmue III

Visszaszerezte az első helyet a Call of Duty a brit játékeladási toplistán, miközben mögötte sorban állnak a Switch-címek. Az új megjelenések nem teljesítettek jól, igaz, erre elég jó magyarázatunk van.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Csendesedik az év végi játékőrület, de még mindig nem vagyunk túl rajta. A héten fut be a legendás Shenmue régóta várt harmadik része, és a Sniper: Ghost Warrior-sorozat is új epizóddal bővül.

Környezetbarát lesz az új Football Manager

A Sports Interactive idei fejlesztése dobta a klasszikus műanyagtokot, és környezetbarát csomagolásban kerül majd boltokba. Habár rétegjátékról van szó, így is 20 tonna műanyagot spórolnak meg a készítők.

Fura előzetesen a Football Manager 2020

Lássuk be, a kanapén vagy a stadion sorai közt ülve mindenki jobban ért a focihoz, mint a csapat vagy az edző. Itt az ideje, hogy ne csak hangot adjunk ennek, hanem be is bizonyítsuk, hogy nekünk van igazunk!