Mit hoz az április az Xbox Game Passbe?

  • Írta: gorien
  • 2020. április 8.
  • Akció
Link másolása
Áprilisban sem maradnak új játékok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői. Az újdonságok egyik csillaga a Nier: Automata, de belekóstolhatnak a szakácsmesterségbe, vagy elutazhatnak egy vad bolygóra is.

Új hónap, új Xbox Game Pass-játékok. A Microsoft konzolon és PC-n is elérhető előfizetéses szolgáltatása havonta újabb alkotásokat ad egyre bővülő repertoárjához, és ez áprilisban sincs másként. A mostani újdonságok közül talán a Nier: Automata Become as Gods kiadása lesz a legnagyobb szám, bár ezt kizárólag a konzolosok kapják. Azért a PC-seknek sem kell csüggednie.

A Nier: Automata mellett a Totally Reliable Delivery Service máris elérhető Xboxon, április 9-től pedig a Journey to the Savage Planet és az Alvastia Chronicles is csatlakozik hozzájuk. Az utóbbi egy retró stílusú RPG, és a PC-s kínálatban is megjelenik hamarosan. A számítógéppel rendelkezők emellett máris hozzáférnek a Overcooked! 2-höz, a közeljövőben pedig a Football Manager 2020, a Mistover és a Stranger Things 3: The Game válik elérhetővé.

És arról sem szabad elfeledkezni, hogy Free Play Days keretében két játékhoz is hozzáférnek az előfizetők: a Gears 5-öt április 12-ig nyúzhatják, az The Elder Scrolls Online: Tamriel Unlimitedet pedig április 13-ig.

5.
5.
#3: Az ilyenektől megőrülök, tudom, én vagyok a lúzer, de mi van ha pont valami közbejön és ki kell kapcsolni, sebaj, kezdjél neki megint te béna - gondolták a készítők :)
4.
4.
Darksiders84
#3: A nagy robot után a videó végén kidobott a menübe és hiába volt continue úgyis előről kezdte. Majd lehet akkor mégegyszer neki ülök.
3.
3.
TrishtanAG
#1: Kábé még ötpercet kellett volna várnod és jön az első mentés, utána meg szinte 10 percenként lehet menteni. Az első bossnál meg a történetet befolyásolja, hogy elsőre sikerül-e leverni. A nehézség amúgy bármikor állítható a menüben.
2.
2.
crytek
És ne feledjétek most megint él a 300ft-os Game Pass Ultimate!
1.
1.
Darksiders84
Niert elkezdtem normálon de kb fél óra múlva ledarált a főellen és ugyebár mentés nélkül előről viszont eléggé megtetszett a gyenge látványa se zavart mert az akció az vitt rendesen ezért elkezdtem mégegyszer easy fokozaton és kb 40 perc alatt így már a végére értem az elejének lement a videó és vártam a mentést és hogy kezdhessem de nem engedi megint előről kezdi ezután töröltem pedig érdekelne biztos jó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...