Loki

Négy darab mitológiai világban élő hős egyikével küzdheted végig magadat a rendkívül izgalmas sztorin. Reszkess Titan Quest! :)

Már készül a Loki első kiegészítése

A francia Cyanide Studio egy rövidke körlevélen keresztül tájékoztatta a sajtót készülő játékaikról, új projektjeikről és álláshírdetéseikről.

Szerda esti galériafrissítés

Ezúttal sem ússzátok meg a heti galériafrissítést! Érdemes végignézni legújabb összeállításunkat is, hiszen számos AAA-s cím tette tiszteletét benne most is!

A jövő heti játékmegjelenések

Jövő hetünk sem lesz érdektelen: jön az Enemy Territory: Quake Wars, a Crash of the Titans, az NBA Live 08, a Project Gotham Racing 4 és még sok más finomság.

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Loki - újabb demó érkezett

Megjelent a Loki második demója. Az 1,2 GB-ot nyomó progiban ezúttal az egyiptomi varázsló bőrébe bújva végezhetünk el néhány próbacsapást.

Loki

„Lokikaéoé éáo győzni kell megint, érik már a góól! Lokikaéoé éáo a DVSC mindenhol tarol! Nem állíthat meg bennünket senki sem, hajtunk a győztes pontokért, a mi nevünk tündököl a serlegen, meghalunk ha kell a Lokiért!”

GC 2007: Újabb lineupok érkeztek

Ma reggelre a Codemasters, a Paradox Interacitve és a The Games Company listáját kaptuk meg, melyen olvashatók az idei Games Convention-ön kiállítandó címeik.

Elérhető a Loki kipróbálható verziója

A Loki névre hallgató hack 'n slash szerepjátékból érkezett egy igen méretes - közel egy gigabájtos - demó, melyet a műfaj kedvelőinek muszáj kiprobálniuk!

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

Loki - érdekességek a többjátékos módról

Egy játékújság sem hagyhatja ki az akció-RPG és a debreceni futball-csapat azonos nevének vicces emlegetését, azonban mi most inkább ettől eltekintünk.