Teamfight Tactics Mobile Mobil

A League of Legends népszerű autobattler-játékmódja önálló mobiljátékként.

Íme, az Xbox Game Pass Ultimate-nyereményjátékunk nyertesei!

Véget ért a Microsoft és a Gamekapocs közös nyereményjátéka. A tét öt darab egyhónapos Xbox Game Pass Ultimate előfizetés volt. Lássuk, kik lettek a szerencsés nyertesek!

Saját League of Legends-szervert indít a Riot Games Délkelet-Ázsiában

Az eddigi szingapúri kiadó helyett közvetlenül ők fogják menedzselni a játékaikat a térségben, a fiókok migrációját jutalmakkal ösztönzik.

SGF 2022: A Riot játékai is csatlakoznak az Xbox Game Passhez

A RIot Games is összeáll a Microsofttal, hogy játékait eljuttassa az Xbox Game Pass kínálatába. Kezdésnek öt játékhoz férhetünk hozzá, de idővel jönnek még többen is.

A League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak

Szorosabbra fűzte a kapcsolatát az Epic Games és a Riot csapata, aminek a keretein belül a League of Legends is ad egy hőst a Fortnite-nak: most már Jinxnek is beöltöztethetjük a karakterünket.

Már mobilon is hasít a Teamfight Tactics

A Riot Games korábbi ígéreteinek megfelelően végre iOS-es és androidos mobilkészülékeken is elérhetővé vált a Teamfight Tactics. Épp jókor, hiszen az auto battler jókora frissítést tudhat maga mögött.

Márciusban jön a mobilos Teamfight Tactics

A Riot Games megerősítette, hogy valamikor március közepén rajtol el a tavaly ősszel beharangozott mobilos Teamfight Tactics. A márciusi rajt után a PC-s és a mobilos tábor egymás ellen is tud majd csatázni.

Külsős fejlesztőket toboroz a Riot Games

A Riot Games bejelentette a Riot Forge nevezetű kezdeményezését, melynek fedele alá külsős fejlesztőcsapatokat szerveznek majd, hogy különféle mellékágakkal bővítsék a League of Legends univerzumát.

Rengeteg új címet jelentett be a Riot Games

Tízéves a League of Legends, a jubileumi ünnepet pedig hatalmas bejelentésekkel koronázta a Riot csapata. Készülőben van egy hero-shooter, egy bunyós játék, egy kártyajáték, egy akció-RPG, egy mobiljáték és egy animációs sorozat is!