League of Legends Esports Manager PC

Menedzsment-játék a LoL esport világában.
1704532572

Arcane - befutott a második évad első teasere

A League of Legends univerzumában játszódó animációs sorozat hatalmas sikerrel robbant be 2021 őszén, a rajongók pedig azóta is várják a folytatást. Idén ezt végre megkapjuk, már egy rövid kedvcsinálót is bedobott a Netflix.
1647597600

A Riot bevásárolta magát az Arcane alkotóiba

Bár sok részletet nem ismerünk az üzlettel kapcsolatban, a Riot Games bevásárolta magát az Arcane című animációs sorozatot jegyző Fortiche-ba. Így még szorosabb kapcsolatot ápolhat a két cég.
1637499600

Az Arcane második évadát is berendelték

A Netflixre befutó Arcane-nek hála alaposabban is betekinthettünk olyan League of Legends-karakterek múltjába, mint Jinx és Vi. Az első évad tegnap véget ért, de második etapra már biztos, hogy vissza fognak térni.
1634671816

Arcane - Twitchen is nézhető lesz az első rész

November elején debütál a Netflixen a League of Legends animációs sorozata, az Arcane, aminek az első epizódját a streamingszolgáltató mellett a Twitchen is lehet majd követni.
1632317425

League of Legends - Hailee Steinfeld lesz Vi

Jól alakulnak a Netflixen otthont találó League of Legends-sorozat, az Arcane munkálatai. Kaptunk is nyolc új karakterplakátot, illetve hivatalossá vált, hogy Hailee Steinfeld szólaltatja majd meg Vi karakterét.
1575630000

Külsős fejlesztőket toboroz a Riot Games

A Riot Games bejelentette a Riot Forge nevezetű kezdeményezését, melynek fedele alá külsős fejlesztőcsapatokat szerveznek majd, hogy különféle mellékágakkal bővítsék a League of Legends univerzumát.
1571232814

Rengeteg új címet jelentett be a Riot Games

Tízéves a League of Legends, a jubileumi ünnepet pedig hatalmas bejelentésekkel koronázta a Riot csapata. Készülőben van egy hero-shooter, egy bunyós játék, egy kártyajáték, egy akció-RPG, egy mobiljáték és egy animációs sorozat is!