Company of Heroes

A Warhammer 40,000: Dawn of War készítőinek második világháborús stratégiája. Nem gyenge anyag, a stílus szerelmeseinek kihagyhatatlan játék!
Típus: Stratégia, Világháborús

Company of Heroes-javítás érkezett

Megérkezett a Relic Entertainment következő generációs stratégiájának első javítása - öröm az ürömben, hogy a kicsike főleg a teljesítményen csiszol egy keveset.

A jövő héten megjelenő játékok

Jövő héten érkezik többek közt az Age of Pirates, a Company of Heroes, a Faces of War, a Joint Task Force, a LEGO SW2, az NHL 07, a Rule of Rose és sok más!

Megérkezett a frissített Company of Heroes demó

"Next-gen RTS!" - idézem Mast3rmind kollégámat, ki a béta után nem győzte agyondícsérni a Relic Entertainment új második világháborús stratégiáját...

Újabb Company of Heroes demóra várunk

A múltkori - erősen béta állapotú - demó után újabb Company of Heroes demót tisztelhetünk köreinkben már keddtől: letöltéséért szintén keressetek majd fel minket!

GC 2006: 324 vadi új screenshot a galériánkban!

Hihetetlen! Délután kettő óta vadássza a szerkesztőség a képeket - kb. 300 screenshot után gondoltuk úgy, hogy "na jó, ennyi elég lesz". És még mindig nincs vége!

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

Már tölthető a Company of Heroes demója

A Relic a mai napot látta a legmegfelelőbbnek arra, hogy kiadja legújabb második világháborús stratégiájának, a Company of Heroes-nak a demóját.

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

Késő esti galériafrissítés

A mai felhozatal: Armed Assault, Company of Heroes, Need for Speed, Sabotage, Saints Row, Star Trek, Star Wars, War Rock, Yakuza és You Are Empty.

Dawn of War és Company of Heroes X360-ra?

A Relic Entertainment fejese, Ron Moravek tett említést arról, hogy esetleg a Company of Heroes és a Warhammer 40k: Dawn of War X360-on is megjelenhetne.