Hardspace: Shipbreaker PC

Sandbox űrroncsvadász játék.
1620489600

Méretes frissítést kapott a Hardspace: Shipbreaker

Noha a Hardspace: Shipbreaker továbbra is csak Early Access-kiadásban érhető el, a játékkal így is jókat lehet szórakozni, ráadásul folyamatosan bővítik a fejlesztők. A minap egy méretesebb frissítés érkezett hozzá.
1608634800

Hardspace: Shipbreaker - virágzik az üzlet

Jókora tartalmi frissítést kapott a továbbra is Early Access státuszú Hardspace: Shipbreaker. Az űrbéli bontómunkások mostantól robbanótöltetekkel eshetnek neki a Javelin típusú hajóroncsoknak.
1595099460

Hardspace: Shipbreaker próbakör

A Homeworld: Deserts of Kharak fejlesztői egy újabb RTS helyett ezúttal egy igazi furcsasággal hozakodtak elő. A Hardspace: Shipbreakerben zérógravitációs hajóbontóként keressük a napi kenyerünket.
1592200800

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Kifejezetten erős hétnek nézünk elébe, legalábbis az elmúlt időszakhoz képest mindenképpen üdítő az a változatosság, amit a játékmegjelenéseket összegző listánkon látni. Persze azt is tudjuk, hogy a többség mire szavaz majd.
1592053200

Hardspace: Shipbreaker - ilyen a hajóbontók élete

Újabb gameplay-bemutatóval jelentkezett a Hardspace: Shipbreaker. Ebben a különös sci-fi játékban roncshajókat bontó kétkezi munkásként végezhetjük a dolgunkat, de sosem árt óvatosnak lennünk.
1591792200

Hardspace: Shipbreaker - az űrhajóbontás nem játék

A fejlesztők újabb, ezúttal Big Bang névre keresztelt videóban ismertetik tovább a Hardspace: Shipbreaker működését. A cím nem az ősrobbanásra utal, hanem arra, hogy mi történik, ha a melód közben úgy istenesen elszúrsz valamit.
1591014600

Így bontunk űrhajókat a Hardspace: Shipbreakerben

A Hardspace: Shipbreaker nem mindennapi falat. A Blackbird Interactive játékában nem menő űrpilótát vagy sunyi csempészt játszunk, hanem egy tisztességes bontómunkást. A legújabb előzetes bemutatja, hogyan is néz ez ki.
1583175600

Hardspace: Shipbreaker - hajószeletelés konzolon is

A Blackbird Interactive nemrég mutatta be a különös játékát, melyben mi is űrbéli bontómunkások lehetünk. A legújabb előzetes szerint az eredetileg PC-re beharangozott cím PlayStation 4-re és Xbox One-ra is megjelenik majd.
1582124400

Űrbéli roncsvadászat a Hardspace: Shipbreakerrel

A Hardspace: Shipbreaker esélyt ad mindenkinek, aki arra vágyott mindig is, hogy az űrben legyen roncstelepi bontómunkás. A gravitáció nélküli, valósághű fizikát ígérő közegben azonban vigyáznunk kell, ha a roncs zúz le minket, annak ára lesz.