Fuser PC, PS4, SW, XBOXONE

Fesztiválokon DJ-zünk a Harmonix új játékában.
1637740800

Az Epic Games felvásárolta a Harmonix csapatát is

Szorgalmasan bővítgeti az Epic Games a stúdiógyűjteményét, a minap a Guitar Herót kitaláló és a Rock Bandet is jegyző Harmonixot is felvásárolta a vállalat. A csapat maradhat a kaptafánál, de most már a Fortnite-ban kell kreatívkodnia.
1613746800

Íme, az Xbox Free Play Days aktuális játékai

Továbbra is a Warhammer világába invitál minket a Microsoft az aktuális Xbox Free Play Days játékaival, csak ezúttal a sötét középkor helyett 40 ezer évet repülünk előre a jövőbe, hogy inkvizítorként szolgáljuk a Császárt.
1604905200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Nem túlzás azt mondani, hogy megérkeztünk az év legizgalmasabb hetébe, hiszen nem csak megjelenik egy féltucat AAA-kategóriás cím, de megérkeznek az új generációs konzolok is.
1599314400

Novemberben jön a Harmonix legújabb ritmusjátéka

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a ritmusjátékokra szakosodott Harmonix következő fejlesztése, a Fuser, amelyben az lesz a feladatunk, hogy zenét keverjünk a közönségünknek - és lehetőleg jót.
1598461200

Újabb Nintendo Direct Mini érkezett

A japánok ismét megleptek minket, bejelentés nélkül bedobtak egy 11 perces Nintendo Direct Mini-közvetítést. A műsor az előző adáshoz hasonlóan a kisebb címekről szólt, a ritmusjátékok rajongói azonban biztosan elégedettek lehetnek.
1582909200

Fesztiválokon DJ-zünk a Harmonix új játékában

Újabb játékkal rukkolt elő a Harmonix, és bár a csapat ezúttal sem távolodott el a zene világától, ezúttal egy kicsit másféle ritmusjátékkal lepi meg a nagyérdeműt. Irány a fesztiválok világa!