Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.
1613074680

Resident Evil: Village - Maiden demóteszt

A Capcom az utóbbi években bevett szokásához híven az idei Resident Evil-epizód előtt is adott egy kis ízelítőt abból a világból, amiben majd a Village során kalandozhatunk. A produktum viszont egyelőre nem tűnik túlságosan meggyőzőnek.
1612594800

Szeptemberben érkezik az új Resident Evil-film

Kiadós huszonötödik születésnapnak néz elébe a Resident Evil-sorozat, elvégre a legújabb élőszereplős film is idén debütálhat majd - és ha minden jól megy, talán már a mozikban.
1611756000

Resident Evil: Village - ilyen lesz a gyűjtői kiadás

Nem lesz egy párfilléres mulatság a Resident Evil: Village gyűjtői kiadása, ugyanis a Collector's Edition átszámolva nagyjából félmillió forintért kerül majd a boltok polcaira - cserébe többek között megtalálható lesz benne Chris kabátja is.
1611298800

Májusban érkezik a Resident Evil: Village

A Capcom tegnapi Resident Evil-showja elhozta nekünk a játék legújabb előzetesét és első gameplay felvételét, ezenkívül már dátumot is társíthatunk a Resident Evil: Village mellé. A türelmetlenek bele is vethetik magukat a demóba PS5-ön.
1611252000

Itt nézhetitek vissza a Resident Evil Showcase-t!

Ma este 11 órakor ismét megmutatja magát a Resident Evil: Village. A Resident Evil Showcase-en megkapjuk az első gameplay felvételt a legújabb epizódból, de ezen kívül még sok más érdekességre is számíthatunk a szériával kapcsolatban.
1610647200

Jövő héten ismét mozog a Resident Evil: Village

Január 21-én egy virtuális bemutatót szervez a Capcom, ahol a Resident Evil: Village-ből láthatunk majd játékmenet-felvételeket, de ezenkívül még sok más Resident Evil-franchise-ot érintő hírre is számíthatunk a kiadó szerint.
1608105600

Képeken a Resident Evil: Village

Az amerikai IGN jóvoltából beesett három új screenshot a Resident Evil: Village-ből, így a közelmúlt szivárgásait követően némi hivatalos anyagnak is örülhetnek a sorozat rajongói.
1607958000

Kiszivárgott a Resident Evil: Village teljes sztorija

A spoilerekre érzékenyek jobban teszik, ha mostanában óvatosan böngészik a videojátékos fórumokat, ugyanis kiszivárgott a Resident Evil: Village teljes története és befejezése.
1607373000

PlayStation 5 - ami most van, és ami jön

A Sony kiadott egy előzetest, amely a PlayStation 5 már elérhető, illetve jövőre érkező címeit sorakoztatja fel. A felhozatalban szerepel a két Bethesda-cím, a Resident Evil: Village és a Project Athia is.
1605543300

Áprilisban érkezhet a Resident Evil: Village?

A Capcom nemrég beismerte, hogy hackertámadás érte, és bár elmondása szerint a felhasználók érzékeny adatai nem kerültek illetéktelen kezekbe, nagyon úgy tűnik, hogy vállalat értékes információi elkezdtek kiszivárogni a világhálóra.