Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.
1619503200

Több időnk lesz a Resident Evil: Village demójára

A Capcom által két hete bejelentett új Resident Evil: Village-demó első két köre már lefutott, csak az utolsó, multiplatformos verzió van hátra. A rajongók felzúdulása után az eredeti 24 órás hozzáférhetőségi időszakot meghosszabbították.
1619352000

Resident Evil: Village - kedvcsinálón a demó

Ma este hét órától ismét megpróbálhatunk Lady Dimitrescu kastélyába belopakodni a Resident Evil: Village playstationös demójában, amire a Capcom most egy exkluzív trailerrel szeretne minket ráhangolni.
1618552800

Új információk a Resident Evil: Village-ről

Az éjjel menetrend szerint megtartották a Resident Evil Showcase-t, amelynek főszereplője a májusban érkező Village volt. Az új előzetes árnyalja a történetet, bejelentettek egy visszatérő játékmódot, és az ígért második demóról is szó esett.
1618491600

Resident Evil: Village - videón a craftolás

Remélhetőleg felkészültetek, hogy a mai nap a Resident Evil-széria soron következő epizódjáról fog szólni! A Capcom esti műsorát most beelőzte a Game Informer egy videóval, amiben a játék fejlesztési rendszerébe pillanthatunk bele.
1618398000

Friss képek érkeztek a Resident Evil: Village-ből

Rengeteg új látványtervet és képet kaptunk a Resident Evil: Village-ből, amiken többek között betekintést kapunk Lady Dimitrescu és lányainak koncepciós rajzaiba, de a játék térképe is felbukkan a fotók között.
1617879600

Resident Evil: Village - előadásra készül a Capcom

Rohamosan közeledik a Resident Evil: Village és a Re:Verse, így a Capcom korábbi ígéreteinek megfelelően jövő héten újabb Resident Evil Showcase-adásra számíthatunk. A műsorhoz még egy rövidke teasert is kaptunk.
1617444000

Resident Evil: Village - így fest majd PS4 Prón

Noha eredetileg next-gen címként jelentették be az új Resident Evilt, a Capcom sosem zárta ki, később pedig meg is erősítette az előző generációs portok érkezését. Nézzünk bele a PS4 Pro-változatba!
1616670000

Áprilisban visszatér a Resident Evil Showcase

A következő hónapban újabb adással jelentkezik a Resident Evil Showcase, a Capcom Resident Evil-specifikus műsora. Ezzel párhuzamosan azt is bejelentették, hogy a Stadián is megveti a lábát a sorozat.
1616421600

Ilyen gép kell majd a Resident Evil: Village-hez

Másfél hónap van még hátra a Resident Evil: Village megjelenéséig, a Capcom pedig időszerűnek látta megosztani a játék PC-s rendszerkövetelményeit. Lássuk, hogy milyen vas kell ahhoz, hogy találkozhassunk Lady Dimitrescuval!
1613469600

A Resident Evil 4-ből ihletődik a Village

Peter Fabiano producer interjúban mesélt a Resident Evil-széria következő fősodorbéli darabjáról, a Village-ről. Szóba került Lady Dimitrescu és az is, hogyan jött a Village ötlete.