Resident Evil: Village PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Szokatlan folytatással tért vissza a Resident Evil.
1621972800

Brit toplista: visszatért az élre a Resident Evil

Egyhetes pihenőt követően tért vissza a brit játékeladási toplista élére a Resident Evil: Village, jóllehet csökkent iránta a kereslet az előző héthez képest. A Miitopia a második helyen kezdett.
1621260000

Brit toplista: tarolt a Mass Effect: Legendary Edition

A múlt héten megjelent végre a várva-várt Mass Effect: Legendary Edition. Shephard remasterelt trilógiája rögtön a dobogó legfelső fokára repült a briteknél, de az újonnan érkezett PS5-szállítmány jót tett Miles Moralesnek is.
1620712800

Resident Evil: Village - túl a hárommillión

Egy hete sincs, hogy hozzáférhetővé vált a Residen Evil-sorozat legújabb darabja, de máris hárommilliónál több példány kelt el belőle. Ezzel nemcsak alátámasztja a Capcom elvárásait, de máris jobban szerepel, mint az elődje ugyanennyi idő alatt.
1620655200

Brit toplista: az élen kezdett az új Resident Evil

Kényelmesen behúzta az aranyérmet a Resident Evil: Village a brit játékeladási toplistán, sőt elmondható, hogy eddig nem sok cím kezdett ilyen jól az új generációs konzolokra megjelent anyagok közül.
1620637200

Lopott szörnydizájn a Resident Evil: Village-ben?

A Resident Evil: Village félelmetes ellenfeleitől valószínűleg mindenkinek feláll a hátán a szőr, de úgy tűnik, a Capcom agyszüleményei nem minden esetben voltak teljesen eredetiek. Az egyik ellenfelet egy 2013-as filmből emelhették át a japánok.
1620547200

Videokártya nélkül is jól fut a Resident Evil: Village

A Capcom munkatársai remek munkát végeztek a Village optimalizálását illetően, hiszen a játék nem csak remekül néz ki, de még a gépigénye is szerényre sikerült - méghozzá olyannyira, hogy beéri mindössze egy Ryzen 5 3400G-vel is.
1620313200

Resident Evil: Village - itt az utolsó előzetes

Ethan Winters legújabb kalandja holnap kezdetét veszi. Válogatott rémségek, vadonatúj ellenfelek, egy baljós falu és Lady Dimitrescu vár ránk: a launch trailer is megérkezett, hogy biztos ne feledkezzünk el a Resident Evil: Village-ről.
1620226800

Resident Evil: Village teszt

Három évvel járunk a Baker-házban történtek után. Ethan Winters új életet kezdett, de úgy fest, hogy a múlt árnyai nem hagyják nyugodni, ráadásul ezúttal a kislánya élete forog veszélyben, szóval nincs más választása, mint ismét fegyvert ragadni.
1620021600

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Hosszú várakozás és egy maroknyi demó után eljött az idő: napokon belül megjelenik a Resident Evil: Village. Ezzel meg is van a hét legnagyobb befutója, de Ethan Winters kalandján kívül is érkezik még egy-két nyalánkság.
1619589600

Csúszik a Resident Evil Re:Verse

A többjátékos akcióra kihegyezett Resident Evil Re:Verse eredetileg a Resident Evil: Village-dzsel egy időben jelent volna meg, úgy tűnik azonban, hogy a furcsa mellékágra nyárig várnunk kell.