Pokémon Unite Mobil, SW

MOBA Pokémonokkal
1626674400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Figyelemre méltó független fejlesztésű játékokkal készül erre a hétre a globális videojáték-ipar. Megjelenik a Cris Tales és a Last Stop is, de ha valami nagyobb franchise-ra vágyunk, szörnyvadászok lehetünk a The Witcher: Monster Slayerben.
1626368400

Jövő héten rajtol a Pokémon Unite

Tartotta magát a tervekhez a The Pokémon Company, jövő héten válik elérhetővé a Pokémon MOBA Nintendo Switchre szánt kiadása. Az első játékosok egy extra pokémonhoz is hozzáférhetnek majd.
1624010400

Már nem kell sokat várni a Pokémon MOBA-ra

A The Pokémon Company meglepett minket egy közel végleges megjelenési dátummal a Pokémon Unite kapcsán: a MOBA Switch-változata már a következő hónapban, a mobilos kiadás pedig az ősz elején érkezik.
1596531600

Kiszivárgott képeken a Pokémon Unite

A Pokémon Unite szakít a nagy múltú sorozat trendjeivel. Ez a Nintendo Switchre és mobilokra készülő játék egy hagyományos MOBA, melynek arénájában a szörnyecskék a főszereplők. Most megleshetünk néhány képet a menürendszerből.
1593068400

Pokémon Unite - MOBA Pikachuékkal

A tegnap esti Pokémon Presents adás során egy új játékot mutatott be a The Pokémon Company és a Tencent. A Nintendo Switchre és mobilkészülékekre érkező online harci arénában a kedvenc szörnyecskéink csatáznak majd a győzelemért.