Hood: Outlaws and Legends PC, PS4, PS5, XBOXONE, XSX

Állj bosszút az elnyomókon egy csapat törvényen kívülivel az oldaladon.
1618300800

Részletek a Hood: Outlaws and Legendsről

A májusban érkező Hood: Outlaws & Legendsben nem lesz hagyományos egyjátékos kampány, de a fejlesztők ettől függetlenül érdekes történetet írtak hozzá. Többek közt arról is szó volt egy friss interjúban, hogy ezt miként szövik a játékba.
1616688000

Hood: Outlaws and Legends - akció közben a Mystic

A Hood: Outlaws and Legends újabb választható karakterosztályáról rántotta le a leplet a Focus Home Interactive és a Sumo Digital. Az új videóban a csapattársait támogató Mystic mutatkozott be, aki a közelharcból szintén kiveszi a részét.
1616137200

Hood: Outlaws and Legends - akcióban a Brawler

Szép lassan bemutatkozik a Hood: Outlaws and Legends összes választható karakterosztálya. Ezúttal a Brawler kapta meg a saját bemutatkozó videóját, aki a nevéből is kitalálhatóan a nyers erőt és a közelharcokat preferálja a bevetések alatt.
1615568400

Hood: Outlaws & Legends - beköszön a Hunter

Folytatódik a Hood: Outlaws & Legends karakterbemutató videósorozata, melyben megismerhetjük az online játék egyedi karakterosztályait. Ezúttal a lopakodás és a számszeríj mestere, a vadász került a reflektorfénybe.
1614445200

Hood: Outlaws and Legends - beköszön a Ranger

Vadiúj gameplay-előzetessel jelentkezett a Hood: Outlaws and Legends. Ezúttal a nem mindennapi online játék egyik legikonikusabb karakterosztálya, a Ranger került a reflektorfénybe.
1607681280

TGA 2020: Futottak még a díjátadón

A The Game Awards természetesen megint számos bejelentést és látnivalót hozott magával, minden egyes hírnek azonban nem tudunk külön helyet szorítani. Következzen a kimaradt anyagok összeállítása!
1607101200

TGA 2020: Trailert kap a Hood: Outlaws & Legends

Augusztusban hallhattunk utoljára a Sumo Digital és a Focus Home Interactive PvP-re kihegyezett multiplayer játékáról, a Hood: Outlaws & Legendsről - hamarosan szerencsére megtörik a nagy csend.
1596794400

Hood: Outlaws and Legends - Robin Hood újratöltve

Az első előzetes alapján az Assassin's Creed és a Robin Hood-mítosz találkozik a Hood: Outlaws and Legendsben. A Sumo Digital játéka kooperatív kalandra invitálja azokat, akik igazságot szeretnének szolgáltatni a kisemmizett szegényekért.