Sam & Max: This Time It's Virtual PC, PS4

Sam és Max a virtuális valóságban térnek vissza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Amilyen sűrű volt a február, annyira sűrű lesz a hónap utolsó hete is: a következő napokban több nagyágyú is landol majd a boltok polcain, és néhány régóta várt indie címre is lecsaphattok majd.

Megjelent a Sam & Max: This Time It's Virtual

Csütörtök este óta kapható a VR-exkluzív Sam & Max: This Time It's Virtual, amely a legendás duó első új kalandja a 2010-es The Devil's Playhouse óta. Csekkoljátok a launch trailert!

E3 2021: Mit mutatott az Upload VR Showcase?

Az Upload VR Showcase ismét visszatért, ezúttal az IGN-féle Summer of Gaming keretében, hogy csokorba gyűjtse a legkülönfélébb VR-játékokat, és azokat gameplay-videók vagy előzetesek kíséretében elénk tárja.

Júniusban jön a Sam & Max: This Time It’s Virtual!

A LucasArts ikonikus figurái, Sam és Max új kalandban térnek vissza, ezúttal a virtuális valóságban. A nyomozópároshoz mi zöldfülű rendőrújoncként csatlakozhatunk, és most már arról is lehet sejtésünk, hogy mikor.

Ismét megmozdul a VR-os Sam & Max

Újfent bepillanthatunk Sam és Max VR-os kalandjába egy Oculus Questen rögzített gameplay keretében. Mi a Freelance Police újoncaként kapcsolódunk be a neves páros világába, és a videó tanúsága szerint bőven akad majd dolgunk.

Sam & Max - ismét mozog a VR-os kitérő

Akárcsak a Half-Life-sorozat, a LucasArts point & click kalandjátékának hősei, Sam és Max is a virtuális valóságban térnek vissza a több mint egy évtizedesre nyúlt pihenőjük után.

Futottak még a Gamescom Opening Night Live-on

Elképesztően sok bejelentést és látnivalót hozott a Gamescom Opening Night Live műsora. Szokásunkhoz hűen a fontosabb hírek kiemelése után következzen egy összeállítás a többi gyöngyszemről.