Hyrule Warriors: Age of Calamity SW

Újabb Zelda-játékkal bővül a Nintendo Switch kínálata.
1603191600

Videón a Hyrule Warriors: Age of Calamity hősei

Az Age of Calamity száz évvel repít vissza bennünket a múltba, hogy kedvenc hőseink oldalán ismét megvédjük Hyrule királyságát. A legújabb előzetesből megtudhatjuk, hogyan harcolnak Link barátai.
1602698400

Hyrule Warriors: Age of Calamity - íme, a Yiga-klán

Újabb hét, újabb kedvcsináló a Hyrule Warriors: Age of Calamityhez. Ezúttal a Breath of the Wildból ismerős nindzsák kaptak egy kis figyelmet, egyúttal belengetve rejtélyes vezetőjüket is.
1602144000

Újra mozog a Hyrule Warriors: Age of Calamity

A Hyrule Warriors: Age of Calamity is vendége volt a Nintendo Treehouse live streamnek. A több mint húszpercnyi gameplayben először láthatjuk harc közben Urbosát és Zeldát, és a múltkor bemutatkozott Impa is visszatért.
1602003600

Rövid előzetesen a Hyrule Warriors: Age of Calamity

Novemberben mi is átélhetjük azt a háborút, ami a Breath of the Wild eseményei előtt száz évvel térdre kényszerítette Hyrule királyságát. A Nintendo egy rövidke sztorielőzetessel adja meg az alaphangot.
1601136000

Hyrule Warriors: Age of Calamity - harcra, bajnokok!

A Hyrule Warriors: Age of Calamity azoknak a szörnyű eseményeknek a krónikája, amelyek térdre kényszerítették Hyrule királyságát. Egy új előzetesben összehívják a legendás Bajnokokat, bemutatkozik Impa, és még egy kis gameplayt is kaptunk.
1599580800

Leleplezték a Hyrule Warriors: Age of Calamityt

Mint derült égből a villámcsapás, úgy rántotta le a leplet a Nintendo a The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzményeit bemutató játékáról, a Hyrule Warriors: Age of Calamityről. És már szerencsére nem is kell sokat várnunk a megjelenésére.