Április elseje: a Top 10 legnagyobb ökörség egy helyen

  • Írta: szlav
  • 2023. április 1.
  • Toplista
Link másolása
Idén is kitett magáért a játékipar a bolondok napja alkalmából. Nyitott szemmel manővereztünk a kamuhírek és egyéb kreténségek közt, és ha már így alakult, össze is szedtük nektek a legjobb poénokat.

Mintha csak taposóaknák közt járnánk, úgy vigyáztunk arra, hogy ne dőljünk be a játékipar kamuhíreinek. Ezt a feladatot (remélhetőleg) sikeresen abszolváltuk, de a nap végére érve nem állhattuk meg, hogy ne osszuk meg veletek az idei év legnagyobb agyatlanságait - ABC sorrendben Top 10-es listába szedve, mert úgy hallottuk, hogy így iszonyatmód lekattintjátok majd a cuccot!

A teljesség igénye nélkül tehát lássuk, mivel hülyítettek minket idén a játékfejlesztők és hardvergyártók!

10: Among Us - lovak mindenhol!

A tavalyi áprilisi poén jóval nagyobb formában tért vissza idén. Az asztronautákat lovak, a gyilkosokat pedig cowboyok cserélték fel az Among Usban. Reméljük, mindenkinél kéznél van a lasszó.

9: HyperX Cloud2O - maradj hidratálva!

Néha te is elfelejtesz eleget inni, ha éppen nagyon bele vagyunk görnyedve egy játékba? A HyperX új headsetével ez nem probléma, a fejhallgató ugyanis éppen elégszer fröcsköl pofán ahhoz, hogy sose érezd magad kiszáradva. Mi egyébként nem vízzel töltenénk meg a cuccot.

8: Battlefield 2042 - irány a USG Ishimura!

Valljuk be, nem is hangzik olyan rosszul a Battlefield 2042: Ishimura Edition. Az alapjáték indokolatlanul nagy és kopár pályái után igazi vérfrissítés lenne a Dead Space klausztrofób űrhajóján szaladgálni. Még a nekromorfokat is el tudnánk viselni.

7: Minecraft - vigyázz, mit kívánsz!

A Minecraft játékosai szeretnek szavazni arra, hogy milyen fícsörök kerüljenek be legközelebb a játékba. Ezt a Mojang is kisasolta, úgyhogy a Minecraft következő frissítésével arra is szavazhatunk, amire aztán igazán nem kéne. Éljen a demokrácia!


6: Overwatch 2 - minden hős reworköt kapott

Gondban vagyunk, mert a gülüszemeket és az új voice line-okat leszámítva meglepően használhatónak tűnnek az Overwatch 2 bolondnak szánt változtatásai. Kisebb-nagyobb mértékben minden hős át lett alakítva, de az az igazság, hogy a legtöbb változtatást simán el tudnánk viselni. A patch note-okat itt olvashatjátok. Azt pedig már csak fél vállról kommentáljuk, hogy a Blizzard ezzel több érdekes változtatást hozott április 1-jére, mint az Overwatch 2 széthájpolt megjelenésére.

5: PUBG - bizarr battle royale

Egy bizarr rémálom fogságába estek a PUBG játékosai... ja, és április 1-jére is jutott pár érdekesség. Óriáscsirke, varázserők, szteroid. Lehet válogatni.

4: Rainbow Six Siege - Rainbow is magic!

A Ubisoft idén ismét ledobta az ékszíjat a Rainbow Six Siege áprilisi frissítésével. Szivárványok, unikornisok, varázslat, na meg persze a mindent legyőző barátság ereje! Hasonló eventeket már korábban is láthattunk, de sosem loccsanthattuk ki a plüssmaci agyát... egészen mostanáig!

3: Razer Razer - minden férfi legjobb barátja

Teljesen adta magát a dolog, nem is értjük, hogy a Razer miért csak most hozakodott elő a saját borotvájával. Ami egyben egy egér is, természetesen. Feel Sharp, Play Sharp! Kedves Razer, jöhetnek hozzánk is a tesztpéldányok!

2: Street Fighter 6 - verd agyon a cicádat!

De csakis a Street Fighter 6-ban! A Capcom okleveles zsenijei egy új ultrakönnyű játékmóddal és egy teljesen új kiegészítővel tették lehetővé, hogy bármely cirmos méltó vetélytársunk lehessen a Street Fighter 6-ban.

1: The Murder of Sonic the Hedgehog - a Sega fogta magát és kinyírta Sonicot

Idén a Sega vette a legkomolyabban a bolondok napját. Olyan komolyan, hogy a vállalat kinyírta a saját kabaláját, majd egy komplett játékot csinált az egészből. A The Murder of Sonic the Hedgehog egy létező játék, Steamen ingyenesen letölthető. A feladatunk az lesz, hogy a Mirage Express fedélzetén felgöngyölítsük a gyilkossági ügyet. Sok szerencsét hozzá!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...