Galactic Civilizations III PC

A Galactic Civilizations-sorozatban harmadjára hódíthatjuk meg az egész galaxist.
1644948000

Ezeket nyújtja még az Xbox Game Pass februárban

Az Xbox Games Pass előfizetői február második felében sem maradnak új címek nélkül – noha ez most a csöndesebb hónapzárások közé tartozik. A legjobban a sportok és a stratégiai játékok kedvelői járnak.
1642096800

Tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Ezen a héten sem hagy minket üres kézzel az Epic Games Store. Ezúttal egy futurisztikus 4X-játékot csaphatunk hozzá a könyvtárunkhoz, és megtudtuk azt is, hogy milyen ajándékra számíthatunk a jövő héten.
1641492000

A Gods Will Fall az Epic Games Store heti ajándéka

Ismét eltelt egy hét, így újabb ajándékkal vár bennünket az Epic Games Store. Ezúttal a kelta mondavilág kegyetlen isteneivel szállhatunk szembe, hiszen a Gods Will Fall került a terítékre.
1611255600

Már tölthető az Epic Games Store heti ajándéka

Letelt az ingyenes időszak, amíg a fizetés nélkül be lehetett szerezni a Star Wars: Battlefront II-t az Epic Games Store áruházából, de az ígéreteknek megfelelően már tölthető is az aktuális ajándékjáték, a Galactic Civilizations III.
1610694000

A Star Wars: Battlefront II az Epic e heti ajándéka

Az Epic Games Store nem aprózza el 2021 kezdését: rögtön a második héten az Electronic Arts Star Wars: Battlefront II-jét adja ajándékba, jövő héten pedig a Galactic Civilizations-sorozat harmadik epizódjára csaphatunk le.