The Great Ace Attorney 2: Resolve 3DS, Mobil, PC, PS4, SW

Az Ace Attorney spin-off folytatása.
Típus:

The Great Ace Attorney Chronicles teszt

Sok-sok évvel azelőtt, hogy Phoenix Wright egyáltalán praktizálni kezdett volna, az őse, Ryunosuke Naruhodo lépett Anglia és Japán tárgyalótermeibe, hogy bizonyítsa, ő is ászjogásznak rendeltetett.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Július utolsó hetére is tartogat még érdekességeket a játékipar. Végre szárnyra kelhetünk az újgenerációs Xbox-konzolokon, viking törzsfőnöknek vagy futurisztikus pisztolyhősnek állhatunk, de elidőzhetünk pár régi klasszikussal is.

Így működik a The Great Ace Attorney Chronicles

Az eredetileg Nintendo 3DS-re kiadott The Great Ace Attorney-játékok új platformokra térnek vissza, ezúttal egyetlen csomagban. Egy új, ötperces előzetes végigveszi a legfontosabb tudnivalókat a tárgyalótermi csatákhoz.

E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.

E3 2021: A Capcom is megvillantotta a terveit

A Capcom sem szeretne kimaradni a sorból, ezért ők is bejelentették, hogy pontosan mikor tartják az E3-as műsorukat. Az ígéretek szerint rengeteg Monster Hunter- és Resident Evil-frencsájzzal kapcsolatos újdonságra számíthatunk.

Hivatalos: jön a The Great Ace Attorney Chronicles

Néhány szivárgásnak hála egy ideje már a köztudatban kering egy, a The Great Ace Attorney-játékokat összefoglaló újrakiadás létezésének híre. A gyűjtemény többé nem szóbeszéd, hivatalos bejelentés is érkezett.

Úton a The Great Ace Attorney Chronicles?

A Capcom tavaly év végi nagy szivárgásai nyomán hallhattunk először a The Great Ace Attorney Chronicles létezéséről, most pedig újabb jel utal arra, hogy az eredetileg 3DS-re kiadott játékok más platformokra is ellátogathatnak.