E3 2021: Íme, a leginkább várt játékok listája

  • Írta: Baloo
  • 2021. június 16.
  • Toplista
Link másolása
Tegnap este hivatalosan is a végére értünk az idei E3-as dömpingnek, ahol rengeteg izgalmas címet jelentettek be a kiadók és a fejlesztők. Most kaptunk egy toplistát arról, hogy melyik játékokra pörögtek rá a legjobban a nézők.

Ma hajnalban hivatalosan is bezárta a digitális kapuit az idei E3, azonban az elmúlt napokban történt bejelentések echói valószínűleg még sokáig elkísérnek majd minket a következő hetekben. Aktuális hírünk is egy ilyen visszhang, amiben egy rövid kis összeállítást kaptunk a 2021-es rendezvény legjobban várt játékairól.

Az IGN, a GameSpot, a PC Gamer, a GamesRadar+, az IGN China és a Tencent birtokában lévő Game Bonfire adataiból állították össze az alábbi listát, ami az idei E3-as műsor egy-egy előadójának felhozatalában szereplő játékok közül emeli ki a játékosok által leginkább várt alkotásokat:

  • Capcom: The Great Ace Attorney Chronicles
  • Gearbox Software: Tiny Tina's Wonderlands
  • Indie Games: Falling Frontier
  • Intellivision: Asteroids
  • Nintendo: The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2
  • PC Gaming Show: Songs of Conquest
  • Freedom Games: Airborne Kingdom
  • Future Games Show: Immortality
  • Square Enix: Marvel's Guardians of the Galaxy
  • Ubisoft: Mario + Rabbids: Sparks of Hope
  • Xbox/Bethesda: Halo: Infinite
  • Yooreka Studio: Loopmancer


A legrangosabb eredményt, azaz a 2021-es E3 show legjobban várt játékának járó díjat a Forza Horizon 5 vihette haza idén. A legjobb prezentációt a szavazatok alapján a Microsoft szállította az Xbox & Bethesda Showcase műsorával.

Idén is van E3-as aloldalunk, kövessétek velünk a legfrissebb fejleményeket!

20.
20.
#19: Miért, te kinek képzeled magad, amikor te sem csinálsz mást, mint embereket meg a micro-t fikázod. Vagy úgy mégis... Ha nincs mondanivalód, csak a szokásos, akkor neked sem kell semmit mondani,mert ha rám lehet mondani, h retardált, akkor bárkire. Ez van.
19.
19.
ABorealis27
#18: "Illetve a harmadik, hogy eltakarodsz innen, vagy pedig csendben maradsz, ha nincs mit mondanod."

"eltakarodsz"?
Ki a jó büdös francnak képzeled te magad, főleg ezzel a hangnemmel? Tán tiéd az oldal?
Nagyon nem működik a PlayStation terápiád...
18.
18.
#17: Mert ugye az ilyen két soros agyhalott és semmiről nem szóló kommentek meg normálisak. Tudod a kommentszekció pont erre van és ha nem tetszik, akkor te jársz rossz helyen. Meg van ez a másik megoldás, hogy ha nem érdekel valami, akkor nem is érdemes elolvasni. Illetve a harmadik, hogy eltakarodsz innen, vagy pedig csendben maradsz, ha nincs mit mondanod.
17.
17.
ZsozeApa
#16: Nehéz elengedni mikor teleoffolja az oldalt a baromságaival de igazad van.Szórakoztató volt egy ideig de rettenető fárasztó már.
16.
16.
Hanoi
#15: Engedd el, kicsit retardált.
15.
15.
Nothing
#14: Ilyenkor kedvem is volna...
14.
14.
#12: szoni és micro

Nem tetszik mehetsz másik bolygóra bármikor.
13.
13.
ABorealis27
"Sem gépük, sem játékuk ... nincs hozzá"

A távolságot, mint üveg
golyót, megkapod, óriás
leszel, csak hunyd le kis szemed, -
aludj el szépen, kis Balázs.
12.
12.
Nothing
#11: Segítek, mert látom, problémád van a márkanevekkel.
Írjuk le együtt, lassan, szótagolva:

So-ny. S-o-n-y. Sony.
Úúúúúúúúáomás.
Nem, nem. Brian.
11.
11.
#6: Ez attól is függ, hogy ki mit akar várni. Ha valaki valóban PS huszár, az a szoni show-t akarja várni és előre el is dönti, hogy attól és ott fog lenyűgöződni, meg előre tudja, hogy az lesz a legjobb. De amúgy valóban nem azért nem ment most ki a szoni, mert nem volt kedve, vagy pénze, hanem valószínűleg nincs mit mutatniuk. God of War 2 vélhetően nincs még olyan állapotban, hogy egy totál lenyűgöző trailert lehessen belőle csinálni, vagy pedig végképp nem lenne értelme, mert évek múlva jön. Most lehet dicsérni az elmúlt szoni konfokat, de az aranykorukban is ha belegondolsz mi volt? CGI-ray tracing pókember trailer, megjelenés után balhé a grafikacsökkenés miatt. CGI-ray tracing Uncharted 4 trailer, megjelenés után balhé a grafikacsökkenés miatt. Meg közben több éven át csak különböző Days Gone videók és még az utólsó előtti évben sem volt semmi kész a játékból, amit végül is részben egy másik csapat rakott össze az utolsó pillanatban. Ezért nincs értelme kimenni.

A micronál nagy pénzeket hoznak a live service és multis játékok (Sea of Thieves, State of Decay, meg ezek), tehát a nóti is most multiplayer játékot készít a szoni szárnyai alatt, mert ez utóbbi kiadó sem akar ebből kimaradni. Az a baj, hogy más játékokat már nem nagyon tudnak közben csinálni és az exek nagy része (nem mind) abszolút bukta idő/befektetés/megtérülés értelemben. De nyilván a nóti cuccából sincs még mit mutatni és jobb is, ha még nem mutogatják, mert nem olyan lenne, mint a pár év múlva megjelenő végeredmény. A rivalizálásra épített műsor pedig most elképzelhetetlen, mert a szoni nem tud jelenleg labdába rúgni a micro mellett. Sem gépük, sem játékuk, sem szolgáltatásuk nincs hozzá. DualSense-ből tudnának többet eladni, ha nem esne szét egy hónap alatt és minden támogatná PC-n, de ezt sem teszik, mert a saját maguk ellenségei. Akkor minek mentek volna ki? A micro palettája meg egyáltalán nem szegényes, hanem kb a fél játékipar és még így is otthon hagytak (nagyon helyesen) jópár olyan címet, amiből nincs jelenleg mutatni valójuk. Majd ha lesz, akkor látni fogjuk, ugyan úgy, ahogy a szoninál is.

Amúgy meg szerintem igazságtalan lenne azt mondani, hogy a szoni nem mutatott mostanában semmit, mert ha nem is az E3 időtartam közben, de a racset megjelent és volt nem rég a HFW videó is - illetve azért a GoT az előző gen végén kedvező fogadtatásra talált és jön folytatás is belőle. Szóval ha valaki rajongó, akkor ezt is látja vélhetően.
10.
10.
GAMEROD
Az EA és Activision fronton mi a helyzet? Semmi?
9.
9.
Ooorky
#6: Én az MS-t utólag néztem meg, megnyugodtam, hogy bőven megérte az egy évnyi gamepass előfizetés
Élőben egyedül a Nintendo-ét követtem, de számomra elég vérszegény lett, egyedül a Mario Party remaster-t fogom beszerezni abból amit mutattak.
Sony-ból számomra a legemlékezetesebb a 2006-os E3

"this game is about ancient japanese history"
"here is a giant enemy crab, I attack it's weakpoint for massive damage"

Felejthetetlen XD
8.
8.
Ooorky
Sokat elmond az ubi kínálatáról, hogy a sok multiplatform cuccuk helyett egy switch exkluzív a legvártabb játékuk.
Mondjuk sztem érthető is, első része a legjobb xcom klón amit valaha toltam.
7.
7.
crytek
#6: Ezt tudták mutatni jelenleg

"A Bethesda felvásárlása itt most nagyon jól jött nekik, anélkül elég vérszegény műsor lett volna az övék is" Aha a 30 címből mennyi is Bethesda cucc??

Sony nem véletlen hagyta ki ezt ugyanúgy nincs kanyarba se semmi ahol a MS-nál se igen. Minden work in progress erőteljesen.. Én nem is értem miket várnak az emberek, hogy majd 1 év alatt lesznek összedobva a nagy címek..
6.
6.
csoki0619
Hát itt most a következő kijelentésemért sokan lefognak fanboyozni, Ps-huszározni, de mióta a Sony kihagyja az E3-akat, a színvonal is úgy esett az évek alatt.
És félreértés ne essék, nem feltétlenül arra gondolok, h a japánok minden évben elvitték a showt, mert ez nem igaz, de zárójelben hozzáteszem, a Sunyi rittyentet azért egy két emlékezetes műsort. Nekem inkább az a hype veszett el a műsorból, h na most akk lássuk melyik konzol gyártó tud nagyobbat villantani, melyikük show-ján leplezik le más nagy kiadók a tripla A-s játékaikat, és azok milyen exkluzív dolgokat hoznak magukkal kifejezetten arra a konzolra. A műsor is sokszor ez a rivalizálás köré volt felépítve, ami adott egy kis izgalmat az egésznek. Megnézted mondjuk az MS prezentációját, és vártad, ezt mivel tudja majd a Sony überelni.
Sajnos az egy más kérdés, h ezen a show-n is kiütközött, h az MS franchise palettája mennyire szegényes. Halo, Forza meg Gear(ami nem volt jelen). A Bethesda felvásárlása itt most nagyon jól jött nekik, anélkül elég vérszegény műsor lett volna az övék is.
5.
5.
mohaneji
Egy rendes E3 alatt pár óránként jön hír, nem beszélve a kismillió gamplay videóról legyen az akár hivatalos , vagy helyben felvett igazi türelmetlenek . Ez meg inkább egy Trailer parádé volt annak is max erős közepes.(szerintem)
4.
4.
Marcus88
Számomra ez az E3 egy nagy csalódás volt!
Ami jó volt az a MS és az Elden Ring,de az is az E3 előtt szivárgott ki.Vártam az este egy gameplayt,de még az sem volt,pedig fél év múlva megjelenik.Így a Namco műsora is csalódás.
Az Ubi,Square,Capcom és társai egyenlő a nullával.
2.
2.
Oistrakh01
#1: Mindenben jobb most a Microsoft mint a Sony..
1.
1.
Őrnagy
Azt nagyon jól csinálta a Micro, hogy a bemutató alatt alig volt duma.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...