Knockout City PC, PS4, PS5, SW, XBOXONE, XSX

Kidobós felturbózva.
1625230800

Az Electronic Arts több műsorral is készül júliusra

Az Electronic Arts idén kihagyta a júniusi E3-időszakot, helyette júliusban tartja meg saját, bemutatókkal és bejelentésekkel teli műsorát. Ám nem csupán az EA Play Live-val készülnek, több kisebb eseményük is lesz a hónap folyamán.
1624964400

Knockout City - így fest az idei roadmap

Váratlan siker lett a Knockout City, ez pedig egyben azt is jelenti, hogy az EA és a Velan Studios már jó előre betáblázta, hogy milyen újdonságokra számíthatnak az extrém kidobós rajongói. Lássuk a roadmapet!
1624198440

Knockout City teszt

A kidobós sosem volt még olyan extrém, mint a Knockout Cityben. Háztetőkön, aluljárókban, vonatállomásokon és építési területeken zajlik a harc labdák segítségével, a figyelmünk pedig egy percre sem lankadhat.
1622826000

Továbbra is elképesztően népszerű a Knockout City

Habár a jövőjét tekintve egyelőre nehéz lenne megmondani, hogy mekkora siker lesz a Knockout City, az már biztos, hogy egyelőre az idei év egyik slágerjátéka, ami ügyes üzleti modelljével már több mint ötmillió játékost csábított magához.
1622527200

Knockout City - megmarad a próbalehetőség

A Velan Studios és az Electronic Arts extrém kidobósjátéka a megjelenést rögtön egy tíznapos, ingyenes időszakkal kezdte. Ez ugyan lejárt, de az új játékosoknak továbbra is adott a lehetőség, hogy az első szinteket ingyen kipróbálhassák.
1622026800

Kétmillió játékosnál jár a Knockout City

Úgy tűnik, bejött a Knockout Citynek az ingyenes próbaidőszak, ugyanis mostanra több mint kétmillió játékossal büszkélkedhet a felturbózott kidobóst ígérő multiplayer játék. Eközben elrajtolt az anyag első szezonja is.
1621425600

Újabb 15 játék érkezik a Game Passbe májusban

Az Xbox Game Pass első májusi bővítése megtörtént, itt van hát a következő, amely rögtön tizenöt játékkal gazdagítja a szolgáltatást. Slime Ranchert, Snowrunnert, Conan Exilest és Maneatert is találunk az új címek között.
1621231200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Rengeteg újdonságnak és számos nagyszerű megkésett portnak örülhetünk a héten. PC-re költözik a Days Gone, befut az Elite Dangerous következő nagy kiegészítője, és végre kidobósozhatunk Knockout Cityben.
1620896400

Tíz napig ingyenes lesz a Knockout City

Hamarosan indulhat az extrém kidobós Knockout Cityben, a jó hír pedig az, hogy egy petákot sem kell majd fizetnünk azért, hogy alaposan kipróbáljuk a játékot, hiszen az a megjelenést követő tíz napban teljesen ingyenes lesz.
1619510400

Megjelenéskor EA Playbe kerül a Knockout City

A Knockout City új megvilágításba helyezi a sulis kidobóst – egy sokkal agresszívebb és akciódúsabb megvilágításba. A játék már a megjelenése napján bekerül az EA Playbe, és ezzel együtt az Xbox Game Pass kínálatába is.