Brit toplista: még mindig vezet a Gran Turismo 7

  • Írta: fojesz
  • 2022. március 21.
  • Toplista
Link másolása
Harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Gran Turismo 7, miközben a Switch-játékok egy kiadós akciózásnak köszönhetően tudtak megtáltosodni. A Stranger of Paradise csak a nyolcadik lett.

Zsinórban harmadik hete vezeti a brit játékeladási toplistát a Gran Turismo 7, rajta kívül pedig - helyet cserélve - az Elden Ring és a WWE 2K22 ért még oda a dobogóra. Az elmúlt hét legfontosabb újonca a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin volt, de a játék csak a nyolcadik helyen tudott rajtolni.

Nagyot mentek viszont a Nintendo Switch exkluzívjai, miután egy kiadós akciózáson estek át a napokban. A leglátványosabban javítók között szerepelt a Pokémon: Brilliant Diamond, amely a huszonhatodik helyről ugrott előre az ötödikre, a tizenhetedik helyről a hatodikra javító Super Mario 3D World + Bowser's Fury, és a listáról korábban teljesen kikopott Pokémon: Shining Pearl, amely most a kilencedik lett. Érdekesség, hogy a Mario Kart 8 Deluxe, bár épp most kapott új pályákat, kiesett a legjobb tíz közül, és csak a tizenegyedik helyen végzett.

  1. Gran Turismo 7
  2. Elden Ring
  3. WWE 2K22
  4. Pokémon Legends: Arceus
  5. Pokémon: Brilliant Diamond
  6. Super Mario 3D World + Bowser's Fury
  7. Horizon: Forbidden West
  8. Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin 
  9. Pokémon: Shining Pearl
  10. Five Nights At Freddy's: Security Breach
3.
3.
crytek
Szép nap lesz mikor ps+-ba adják majd
2.
2.
Venator
#1: Igen nagyon jo lett mar beletettem egy csomo órát a colinmcre rally óta nem elveztem ennyire autos jatekot
1.
1.
PapaYeti
Keveset játszottam vele de szerintem szuper játék lett. Évekig elő lehet venni csiszolgatni a képességeinket. Azt nem tudom mennyire szimulátor mennyire nem , de igazán jól meg lehet küzdeni egy nagyobb autóval főleg esős pályán… ami nagyon szórakoztató is tud lenni :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...