Forza Horizon 5 PC, XBOXONE, XSX

Mexikóba visz az utunk a legújabb Forza Horizon-epizódban.

A Forza Horizon 5 frissítése hat autót és új kihívásokat is tartalmaz

Az Explore the Horizon című kisebb frissítés a mai napon debütál a Forza Horizon 5 világában.

Megvannak a BAFTA Games Awards győztesei

Több díjat kapott az Elden Ring és a Vampire Survivors is, illetve a Tunic is jól szerepelt, azonban 5 díjjal az egyértelmű győztes a God of War Ragnarök volt.

Új stúdiót alapított a Playground Games egykori vezetője

Gavin Raeburn, a Forza Horizon-sorozatért felelős Playground Games egykori vezetője új stúdiót alapított Lighthouse Games néven. Igazi iparági veteránok csatlakoztak hozzá, hogy AAA-kategóriás játékokat készítsenek.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Március utolsó hetére is maradtak igazi nagy dobások. Érkezik egy őrült bűnözőszimulátor, kiegészül a Forza Horizon 5, stratégák lehetünk az első világháborúban, a PC-sekhez pedig végre megérkezik a The Last of Us: Part I.

Íme, a BAFTA Games Awards jelöltjei

Úgy tűnik, nem gyűjtött még elég díjat a God of War: Ragnarök. A Sony Santa Monica alkotását 18 kategóriából 11 díjra jelölték, de tisztességes képviseletet kapott az Elden Ring, a Stray és a Tunic is.

Bemutatkozott a Forza Horizon 5 második nagy kiegészítője

Irány a terep! Rally Adventure címmel mutatkozott be a Forza Horizon 5 második nagy kiegészítője. Sierra Nueva tájai nem kímélik a felfüggesztéseket, de a ralirajongók így is csak csorgathatják a nyálukat!

A Forza Horizon 5 fejlesztői egy nyílt világú prémium videójátékon dolgoznak

A kiváló Forza Horizon 5 mögött álló tehetséges emberek gondozásában elindult a Maverick Games stúdió, Mike Brownnal az élen.

Az Xbox Oreo-keksz csomagolásokba rejtette az ajándék-kódokat

A limitált kiadású Xbox Oreo csomagokkal kozmetikai jutalmakat oldhatsz fel a Halo Infinite, a Forza Horizon 5 és a Sea of Thieves játékokban.

Egy 200 dolláros játékcsomagot árult centekért a Microsoft

Egy árképzési hiba miatt 70 centért adták el a játékosoknak a Forza Horizon 4 és Forza Horizon 5 videójátékokat az összes DLC-vel együtt.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Minden platform tartogat izgalmas megjelenéseket, nem fogunk unatkozni az uborkaszezon közepén sem.