Marvel's Wolverine PS5

Egy harmadik játékon is dolgozik az Insomniac Games

A Marvel's Spider-Man 2 és a Marvel's Wolverine mellet még egy AAA-játék van készülőben a stúdiónál, részleteket nem árult el a projekt vezetője, azonban a korábbi értesülések alapján össze lehet rakni a képet.

SGF 2023: Nézd vissza a PlayStation Showcase-t + összefoglaló a bejelentésekről

A nyári játékkonferenciák sorát a Sony rúgja be: ma este 22 órától kezdetét veszi a PlayStation Showcase, amit élőben követhettek nálunk. Az egy órás műsorban a közeljövő PlayStation- (és PC)-játékai mutatkoznak be.

Küszöbön a következő PlayStation Showcase

Állítólag a következő hetekben várható a Sony nagy nyári showműsora, várhatón számos izgalmas részletet is elárulnak majd az érkező játékokról, illetve újakat is bejelentenek.

Újfajta párbeszédtechnikát villanthat a Marvel's Spider-Man 2

Az Insomniac programozója egy stream során beszélt a játék technikai újításáról. Elmondása szerint hasonló megoldás lesz majd a készülő Wolverine-játékban is, részleteket viszont nem árult el.

Az E3 előtt várható a Sony nagy showja

Meg nem erősített hírek szerint a PlayStation 5 életciklusának második fázisát elindítandó, egy grandiózus előadással készülnek a nyárra a Sonynál.

2024 őszére várható a Marvel's Wolverine

A jól értesült Jeff Grubb szerint a játék egyértelműen felnőtt tartalmi besorolásra pályázik.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

Sötétebb hangvételű lesz a Marvel's Spider-Man 2

A Marvel kreatív alelnöke, Bill Rosemann a This Week in Marvel podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy a nemrég bejelentett Marvel's Spider-Man-folytatás hangvételében olyan lesz, mint A Birodalom visszavág.

Marvel’s Wolverine - brutalitásból nem lesz hiány

Brian Horton, a múlt héten bemutatott Marvel's Wolverine kreatív igazgatója a Twitteren válaszolt meg jó néhány rajongói kérdést. Ekkor derült ki két igazán izgalmas részlet a készülő, PlayStation 5-exkluzív játékról.

Marvel's Wolverine - Hulk is beköszön?

Egyelőre csak pletyka, de az Insomniac Games két Hulkra utaló easter egget is elrejtett a csütörtöki PlayStation Showcase-en leleplezett Marvel's Wolverine előzetesében. Összeáll a két fenevad?