Marvel's Spider-Man 2 PS5

Húsz cím, amivel játszanod kell 2023-ban

Újabb év, újabb lista, melyen összeszedtük nektek azokat a címeket, amelyeket mindenképpen érdemes lesz kipróbálnotok 2023 során. Úgy néz ki, hogy a tavalyinál jóval sűrűbb év áll előttünk.

Élőszereplős TV reklámon a PS5 sikercímei

A Sony marketingesei értik a dolgukat, most egy rövid TV reklámmal rukkoltak elő, melyben a PS5 exkluzív játékai kapják a főszerepet, melyek között feltűnik a Marvel's Spider-Man 2 is.

Jövő ősszel érkezik a Marvel's Spider-Man 2

2023-ban sem fognak unatkozni a PlayStation-hívők, az egyik legnagyobb durranás pedig kétségtelenül a Marvel's Spider-Man 2 lesz. Most végre megtudtuk, hogy mikor számíthatunk a megjelenésére.

Lecserélik az egyik fontos karaktert alakító színészt a Marvel's Spider-Man 2-ben

A Marvel's Spider-Man Remasteredben lecserélték a Peter Parkert alakító színészt, most pedig egy újabb fontos karakter kinézetét gondolják újra a folytatásban.

Jól halad a Marvel's Spider-Man 2 fejlesztése

Az Insomniac csapata megnyugtatta a játékosokat, miszerint jól halad a Marvel's Spider-Man 2 fejlesztése, és továbbra is 2023 a tervezett megjelenés éve.

A Marvel egyelőre nem gondolkodik videojátékos MCU-ban

Az utóbbi években egymást érik a Marvel-képregények videojátékos feldolgozásai, a cég azonban a filmekkel és sorozatokkal ellentétben nem tervezi, hogy közös univerzumba tereli ezeket.

Az Insomniac egy MCU-veterán szakembert szerződtetett a Spider-Man 2-höz

Davison Carvalho olyan MCU-filmeken dolgozott eddig, mint a Doktor Strange vagy épp a Marvel Kapitány.

A Pókember-játék előtt a Microsoftot is megkörnyékezte a Marvel

Érdekes részlet látott napvilágot a Marvel és a Sony partnersége kapcsán, kiderült ugyanis, hogy a képregényes cég a Microsoftot is megkereste az exkluzív együttműködés miatt - ők azonban nem éltek a lehetőséggel.

Zöld Manó is szerepel az új Pókember-filmben

Megérkezett a Pókember: Nincs hazaút első hivatalos plakátja, ami megerősítette, hogy Peter Parkernek ezúttal több ismerős gonosztevővel is szembe kell majd néznie. Doctor Octopus mellett jön Zöld Manó, Electro és Homokember is.

Sötétebb hangvételű lesz a Marvel's Spider-Man 2

A Marvel kreatív alelnöke, Bill Rosemann a This Week in Marvel podcast vendége volt, ahol elárulta, hogy a nemrég bejelentett Marvel's Spider-Man-folytatás hangvételében olyan lesz, mint A Birodalom visszavág.