Warhammer 40.000: Space Marine II PC, PS5, XSX

Újabb véres gameplay-videót villantott a Warhammer 40.000: Space Marine 2

A játék lelkesen ontja magából a látványosabbnál látványosabb játékmenet-videókat. Ez most sincs másként, íme a legújabb alkotás!

GC 2023: Brutális gameplayt villantott a Warhammer 40.000: Space Marine 2

Sokkal nyersebb és erőszakosabb folytatással lesz dolgunk a Warhammer 40.000: Space Marine 2 esetében. Most az IGN jóvoltából 14 percig pörög a jéghideg brutalitással átitatott lövölde.

Komoly átszervezések, bezárások az Embracer háza táján

A kiadónál átalakítják a vezetői struktúrát, és valószínűleg jó pár stúdiót bezárnak, ezzel több fejlesztés alatt álló projekt kapja meg a selyemkötelet. Pontos részleteket még nem árult el a CEO nyílt levele, azonban nem túl bizalomgerjesztő.

SGF 2023: Akcióban a Warhammer 40 000: Space Marine 2

A Focus Entertainment a Warhammer 40 000: Space Marine 2 megjelenését még 2023-ra tervezi. A játék továbbra is eszméletlenül brutálisan fest!

SGF 2023: Rengeteg finomságot hozott a Warhammer Skulls idei adása

A Fantasy Battles világától egészen a negyvenegyedik milleniumig, a Warhammer-univerzumok minden szegletét bejártuk a tegnap esti showműsoron. Lássuk, mikkel csalogat bennünket a Games Workshop!

SGF 2023: Tyranid-hordákkal csapunk össze a Warhammer 40.000: Space Marine 2-ben

Ma délután a Warhammer Skulls livestreamjében mutatkozott be a Space Marine 2 legújabb előzetese, amelyben először láthatjuk az űrgárdistáinkat a tyranid-hordákat irtani. Jó, ha van kéznél egy golyószóró!

Jövő héten érkezik a Warhammer Skulls

Már fel is pörgethetik a lánckardot a Warhammer szerelmesei, hiszen a jövő héten kerül megrendezésre a Games Workshop nagy éves bemutatója, a Warhammer Skulls. Biztos, hogy ezúttal is sok ütős anyagra számíthatunk.

A Focus Entertainment felvásárolta a Dovetail Gamest

A sajtónyilatkozatból nem derült ki, hogy a francia kiadó mennyi fizetett a vonatszimulátoros játékok mögött álló cégért. A felvásárlás mögött a kiadó remek pénzügyi teljesítménye áll.

Friss képeken a Warhammer 40,000: Space Marine II

Az Impérium kegyelmet nem ismerő szuperkatonái idén újra akcióba lendülnek. Csorgassuk a nyálunkat a Warhammer 40,000: Space Marine II legújabb screenshotjaira!

Egy Warhammer 40,000-es sorozat lesz Henry Cavill következő nagy dobása

Alacsonyan szállnak mostanában a Henry Cavillel kapcsolatos hírek. Megtudhattuk, hogy a Geralt és Superman szerepétől elköszönő úriember az Amazonnál készülő Warhammer 40,000-sorozat sztárja és producere lesz.