Mario Strikers: Battle League SW

Mario és barátai Switchen is a focipályára lépnek.
1656335340

Brit toplista: élen rajtolt a Fire Emblem Warriors: Three Hopes

Miután nem igazán voltak dobozos megjelenések a közelmúltban, a Fire Emblem Warriors: Three Hopes könnyedén behúzta az aranyérmet a legutóbbi toplistán.
1656106020

Mario Strikers: Battle League teszt

Mario-fanként mindenki örülhet neki, hogy kedvenc vízvezeték-szerelőnk igazi sportember, így a tenisz és a golf után ismét visszatért a focihoz, mely során remek látvány, parádés hangulat és meglepően kevés tartalom vár ránk.
1655815140

Brit toplista: újra élen a Horizon: Forbidden West

Látványos megjelenések híján a brit eladási toplistán sem történt sok változás, a Horizon: Forbidden West kényelmesen vihette haza az aranyérmet.
1655119620

Brit toplista: élen kezdett a Mario Strikers: Battle League

Két nagyobb megjelenésünk is volt a múlt héten, így a brit toplista élbolyában is történt némi változás. Végül a Mario Strikers: Battle League lett az elmúlt napok legjobbja.
1654495200

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A héten kezdetét veszi az E3 nélküli E3-időszak, azonban a bejelentésözön mellett is lesz mivel játszanunk. Lássuk a következő napok felhozatalát!
1653926400

Már tölthető a Mario Strikers: Battle League demója, a hétvégén pedig multizni is lehet

Marióék heteken belül focimezbe (vagy épp csatapáncélzatba) bújnak, addig is azonban van lehetőségünk belekóstolni a Mario Strikers: Battle League-be. Jelenleg csak gyakorolni tudunk, de a hétvégén multizhatunk is.
1652439600

Kiadós előzetest kapott a Mario Strikers: Battle League

Nem feltétlenül kell nagy futballrajongónak lennünk ahhoz, hogy beszippantson minket a Mario Strikers: Battle League, hiszen ez a játék csak nyomokban tartalmaz szabályokat.
1644487200

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.