Brit toplista: élen kezdett a Mario Strikers: Battle League

  • Írta: fojesz
  • 2022. június 13.
  • Toplista
Link másolása
Két nagyobb megjelenésünk is volt a múlt héten, így a brit toplista élbolyában is történt némi változás. Végül a Mario Strikers: Battle League lett az elmúlt napok legjobbja.

Kapásból a brit toplista élén nyitott a Mario Strikers: Battle League, igaz, így sem nevezhető túlzottan fényesnek a teljesítménye: hiába focinemzet a briteké, a játék alulmaradt az egyébként is visszafogottan teljesítő Mario-sportjátékok közelmúltban megjelent iterációival szemben, így a Mario Golf: Super Rush nyitányához képest 20, a Mario Tennis Aceséhez képest 6 százalékkal maradt el.

Ezek tükrében kitalálható, hogy az Until Dawn szellemi örökösének kikiáltott The Quarry sem alakított nagyot, a játéknak csak a negyedik helyre futotta - érdekesség, hogy az eladások zömét, durván 85 százalékát a PlayStation-változatok tették ki. Akárhogy is, ezzel együtt a LEGO Star Wars: The Skywalker Saga a második, míg a Horizon: Forbidden West a harmadik lett. Ezenkívül több Switch-cím is meg tudott táltosodni az elmúlt napokban.

1. Mario Strikers: Battle League
2. LEGO Star Wars: The Skywalker Saga
3. Horizon: Forbidden West
4. The Quarry
5. Nintendo Switch Sports
6. Kirby and the Forgotten Land
7. FIFA 22
8. Mario Kart 8 Deluxe
9. Pokémon Legends: Arceus
10. Minecraft (Switch)

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...