Nintendo Switch Sports SW

Megérkezett a Wii Sports örököse.
1651484760

Brit toplista: az élen kezdett a Nintendo Switch Sports

A Nintendo Switch Sports a múlt héten mutatkozott be, és kényelmesen letarolta a dobozos eladásokat összegző brit toplistát. Ezzel együtt a PlayStation exkluzívjai is tudtak erősödni egy kicsit.
1650866400

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Az elmúlt pár hét viszonylag csendesen alakult, a következő napokban azonban már jó pár játék vár bennünket, amelyre érdemes lehet odafigyelni. Lássuk a mostani termést!
1648727126

Kiadós előzetest kapott a Nintendo Switch Sports

Már csak egy hónapot kell várnunk a Wii Sports örökösére. A Nintendo Switch Sports alaposan megmozgatja majd a játékosokat, ráadásul a változatos sportágaknak köszönhetően a család összes tagja megtalálhatja a kedvencét.
1646319600

Ilyen sportággal bővülhet a Nintendo Switch Sports

Április végén hat különböző sportággal rajtol el a Wii Sports trónörököse, a Nintendo Switch Sports. Ez azonban nem minden: úgy tűnik, a megjelenést követően további két labdajátéknak örülhetnek majd a nappali sportolói.
1644487200

Íme, a Nintendo Direct összes bejelentése

Óriási műsorral készült tegnap este a Nintendo. A legújabb közvetítés során bemutatták a Mario Strikers következő részét, egy új Fire Emblem-játékot, a Wii Sports örökösét, és a Xenoblade Chronicles 3-ról is lehullott a lepel.