BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Már a BioShock-trilógia is visszafelé kompatibilis

Most már Xbox One-on is játszhatsz a BioShock-játékok Xbox 360-változataival, ezzel háromszázra nőtt a visszafelé kompatibilis címek száma a platformon. Ha pont ezért maradt ki a szeptemberi BioShock-kollekció, örülni fogsz!

Rekordrajtot vett a Mafia III

Még egy 2K-játék sem produkált olyan jó rajtot, mint a Mafia harmadik része. Habár a GTA trónja nincs veszélyben, a Rockstar-függőség ellen küzdő anyavállalat számára ez mindenképpen jó hír.

Kiábrándító hónapon van túl az amerikai játékpiac

A megújult PlayStation 4 sem pörgette fel a konzoleladásokat, miközben a tavalyi évhez képest gyenge játék- és toys-to-life-felhozatal is visszafogta az amerikai játékpiac szeptemberi teljesítményét.

BioShock: The Collection teszt

Még sosem merültél alá, hogy felfedezd Rapture egyszerre ijesztő és varázslatos világát? És az égi várost, Columbiát se húztad még ki a bakancslistádról? Akkor itt az idő! Megnéztük, mit kínál a BioShock: The Collection.

Brit toplista: még mindig vezet a BioShock

A múlt héti triumvirátus kirobbanthatatlan volt a dobogóról, így a frissen érkezett Destiny-kollekció csak a negyedik helyet csípte meg. Az aranyérem továbbra is a BioShock: The Collection nyakában fityeg.

Javítják a PC-s BioShock: The Collectiont

A 2K Games végre megtörte a csendet, és egy lényegre törő blogposztban ecsetelte a Steamen, mit javítanak hamarosan a BioShock és BioShock 2 Remastereden. Vajon megszűnnek a teljesítménygondok?

Brit toplista: a BioShock-kollekcióé az arany

Meglehetősen sűrű volt az elmúlt hét játékmegjelenések szempontjából, több olyan cím is a boltok polcaira került, amely esélyes lehetett volna az aranyéremre. Végül a BioShock: The Collection lett a befutó.

Problémák a PC-s BioShock: The Collectionnel

A Steam-felhasználók értékelései szerint komoly technikai problémák vannak a BioShock: The Collection PC-s portjával. Úgy látszik, az eredeti kiadások hibáit nem sikerült orvosolni, ráadásul teljesítménygondok is előfordulnak.

Itt a BioShock: The Collection launch trailere

A tengerentúlon mától, Európában pedig csütörtöktől lesz elérhető a BioShock: The Collection. A premier apropóján megérkezett a launch trailer, amely ismerős jelenetekkel operál. Ha kimaradt a széria, pláne érdemes lecsapni rá.

Így kaphatod meg a felújított BioShock-játékokat

Holnap jelenik meg a felújított BioShock-kollekció, melyet a PC-s játékosok ingyen megkapnak, ha rendelkeznek az eredeti kiadásokkal. A dobozos változatoknál kicsit bonyolultabb a váltás, mint a steames verzióknál.