BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezt már szeretjük! Kifejezetten tartalmasnak ígérkezik ez a hét a játékosok számára, érkezik az első Xbox Play Anywhere-cím, kapunk két sportjátékot, és néhány megcsúszott port is befigyel majd.

Ilyen gép kell a BioShock: The Collectionhöz

Jövő héten kerül boltokba a BioShock-kollekció, és miután az első két játéknak még a grafikáját is felturbózták, nem árt tisztában lenni azzal, hogy milyen géppel tudunk neki vágni az újrázásnak.

BioShock: The Collection - Columbia dicsősége

Jövő héten pénteken jelenik meg a BioShock-sorozat gyűjteményes kiadása, és ugyan rengeteg felvételt láthattunk a felújított változatokból, nehéz megunni az újabb és újabb videókat. Ezúttal az égi városba, Columbiába látogatunk el.

BioShock: The Collection - van fél órád?

Szeptember közepén mutatkozik be a BioShock-részek egybecsomagolt, grafikailag is felturbózott kiadása, a BioShock: The Collection. A legújabb videóhármas jóvoltából pedig most belenézhetünk mindhárom felújított részbe.

GC 2016: Ennyit szépült a BioShock

Alig egy hónap van hátra a BioShock: The Collection megjelenéséig, lassan ideje eldönteni, lecsapsz-e a gyűjteményre. A 2K-nek van két jó érve mellette, ha kattintasz, meg is nézheted őket.

BioShock: The Collection - így fest az első rész

A 2K Games jóvoltából friss előzetessel jelentkezett a BioShock: The Collection. A legújabb ízelítő a 2007-ben megjelent első BioShock-epizódra koncentrál, így végre láthatjuk, mennyit is változott Rapture az elmúlt tíz évben.

Hivatalos: jön a BioShock: The Collection

A BioShock: The Collectiont is hozzácsapjuk A Világ Legrosszabbul Őrzött Titkai listánkhoz, a gyűjtemény olyan szinten szivárgott az elmúlt hónapokban, hogy még az első screenshotok is idő előtt kerültek ki.

BioShock: The Collection - itt vannak az első képek

Alighanem rosszul tud titkot tartani a 2K Games. Még a hivatalos bejelentés előtt felkerültek a hivatalos honlapra a BioShock: The Collection első képei, így már szinte biztosra vehető, hogy jön a gyűjtemény.

Újra lebukott a BioShock: The Collection

Mára szinte teljesen biztossá vált, hogy valamikor a közeljövőben érkezik a BioShock: The Collection. Újabb korhatár-besorolásért felelős hivatal buktatta le a játékot.

Idő előtt lelepleződött a BioShock: The Collection

Tavaly óta pletykálják, hogy érkezik egy BioShock-gyűjtemény, most pedig a tajvani korhatár-besorolásért felelős hivatal leplezte le a játékot idő előtt. Immár dobozképünk is van hozzá.