BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

A hét legjobb játékakciói

A héten is szuper leárazásokkal kedveskednek nekünk a kiadók, így például a Borderlands, az Evolve, a Metro-sorozat, a frissen megjelent Superhot, a The Witcher-sorozat vagy éppen a System Shock 2 vehető meg kedvezményesen.

E3 2016: A Take-Two nagy dolgokat ígér

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója az MCV legújabb számában adott interjúban elárulta, biztosan kint lesznek az idei E3-on, és komoly dolgokkal készülnek. Új Red Dead Redemptionre vagy GTA-ra számítsunk?

Egyre biztosabb a The BioShock Collection

Tavaly szeptemberben már hallottunk pletykákat a The BioShock Collectionről, most pedig a brazil korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapján tűnt fel a gyűjtemény címe.

Sztoriközpontú FPS-en dolgozik az Irrational?

Habár az Irrational Games létszáma jelentősen megcsappant, most mégis bővítenék a csapatot: az állásajánlatokból kiderült, hogy egy narratívára épülő FPS-en dolgoznak Ken Levine-ék.

A Take-Two nem hagyja parlagon a BioShockot

Attól függetlenül, hogy tavaly bezárt a BioShock-sorozatot jegyző Irrational Games, a Take-Two még mindig hisz a szériában, így biztosan lesz folytatása. Ezt a kiadó vezérigazgatója erősítette meg.

Jön a BioShock Collection PS4-re és Xbox One-ra?

Egy dél-afrikai online bolt idő előtt megszellőztette a BioShock Collection nevű csomagot, amely a jelek szerint mind a három BioShock-játékot tartalmazza felújított grafika mellett. Lehet, hogy már idén megjelenik.

25 millió eladott példánynál jár a BioShock-széria

Strauss Zelnick, a Take-Two vezérigazgatója a minap azt nyilatkozta, hogy nagyon fontos a cég számára a BioShock-frencsájz. Már több mint 25 millió egységet passzoltak el a sorozat darabjaiból.

Unreal Engine 4-et használ Ken Levine új játéka

Január végén jelentettük, hogy a BioShock-sorozat atyja, Ken Levine azután, hogy bezárt az Irrational Games, belevágott egy vadonatúj, titkos projektbe, amiről most újabb lényeges információ látott napvilágot.

Ilyen lenne CryEngine 3-mal a BioShock

Bár lassan már tele van a padlás a remastered játékokkal, valószínűleg kevés olyan játékszerető ember van, aki ellenezne egy BioShock újrázást, mondjuk a CryEngine 3-mal meghajtva. Hajtás után kiderül, hogyan is festene.

2K-játékok akciója a Humble Store-ban

Ismét érdemes ellátogatni a Humble Store oldalára, ezúttal ugyanis a 2K játékait kínálják jutányos áron. Akadnak olyan alkotások, amelyeket akár 83 százalékkal olcsóbban is beszerezhetünk most. Az akció keddig tart.