BioShock PC, PS3, PS4, X360, XBOXONE

A System Shock 2 készítőinek sci-fi témában játszódó FPS-e nem kevés RPG-elemmel fűszerezve.
Típus: Akció, FPS, Sci-Fi

Új játékon dolgozik a BioShock alkotója

Azok után, hogy 2013 februárjában váratlanul lehúzta a rolót az Irrational Games, Ken Levine, a BioShock-sorozat atyja meglehetősen háttérbe vonult. Idáig, tegnap ugyanis Twitterén jelezte, valami egészen új dologra készül.

Megjelent a BioShock mobilos változata

Tegnap óta tölthető le a BioShock okostelefonokra és tabletekre igazított változata, igaz, egyelőre csak az Apple-hívők örülhetnek a teljes értékű átiratnak. A megjelenés apropóján egy launch trailerrel is tudunk szolgálni.

Heti hírösszefoglaló - 32. hét

Hamarosan szeptember lesz, így érkeznek a második félév combosabb címei, emellett pedig már csak pár nap van hátra az idei Gamescomig, így végre kicsit felélénkült a játékipar a hosszú nyári uborkaszezon után.

BioShock - iOS vs. Xbox 360

A 2K Games hétfőn jelentette be, hogy mobilokra költözteti az eredetileg PC-re és konzolokra megjelent BioShockot. Az IGN készített egy videót az iOS-es és az Xbox 360-as verzió közötti különbségekről.

Mobilra költözik az első BioShock

A Take-Two egy percre sem lassít, a harmadik generációs GTA-epizódok és az XCOM után a BioShock első részét is átülteti okostelefonokra és tabletekre. Butul picit a grafika, változik az irányítás, viszont minden más a régi.

BioShockot teasel a Take-Two?

A BioShock-sorozat kiadója, a 2K egy meglehetősen árulkodó képet lőtt fel a Twitterre. Egy hirdetésről van szó, amely játékbeli Rapture-ben található a Poseidon Plaza falán. Hamarosan bejelentésnek örülhetünk?

2K Games-játékok az új Humble Bundle-ben

Elrajtolt a legújabb Humble Bundle, méghozzá egy nagyobb kiadó, a 2K Games játékaival: a BioShock-játékok, a The Bureau és a Spec Ops: The Line is beszerezhető egy potom pénzösszegért cserébe.

Felvásárolják a Digital Extremest

Kínai cégek vásárolják fel a több mint húszéves múltra visszatekintő Digital Extremes stúdiót; a vevők között van a Perfect World is, ami miatt a Warframe-rajongók már most aggódnak.

Ken Levine mesél a PS Vitás BioShockról

A BioShock-sorozat atyja, Ken Levine elárult pár részletet a PlayStation Vitás BioShockról, amely nem szimpla port lett volna, hanem egy Final Fantasy Tactics-szerű, körökre osztott mellékág a Rapture világán.

Folytatódik a Red Dead Redemption és a BioShock

Konkrétumok persze még nincsenek, de a Take-Two vezérigazgatója szerint mind a Red Dead-, mind a BioShock-sorozatra úgy tekint a kiadó, mint amire hosszú távon is építkezhet. A BioShockot a 2K Marin veszi át.