Lost Planet: Extreme Condition

Van ez a kihalt elhagyatott bolygó (Lost Planet), amin teljesen elszaporodtak a „Akrid”-nak nevezett furcsa rovarszerű lények. Gondolom ezek után bárki kitalálhatja a fejleményeket... :)

Friss videó a Lost Planet PS3-as verziójából

Új videót kaptunk a Lost Planet: Extreme Condition PS3-as verziójából. Sajnos gameplay jelenetek nincsenek benne, viszont a vágások és a zene remek lett!

Lost Planet - PlayStation 3-as képáradat

Számos új kép tekinthető meg a PS3-mas Lost Planetről! A megjelenésig nem kell sokat várni, ugyanis az ígéretek szerint még az év elején a kezünkben foghatjuk a játékot!

Lost Planet - látnivalók a PS3-as verzióból

A Capcom erőteljesen hegeszti a Lost Planet: Extreme Condition Playstation 3-as portját - most négy darab új képpel leptek meg minket.

Februárban érkezik a PS3-as Lost Planet

Az X360-on és PC-n már elérhető Lost Planet legújabb átirata, a PS3-as változat is mejgelenéséhez közeledik - februárban már tolhatjuk is a kicsikét!

Hétfő reggeli galériafrissítés

Az őszi szünetet nagyobb galériafrissítéssel kezdjük - lesz itt Blacksite, Borderlands, World of Warcraft, Empire Earth, Civilization Revolution és még sok más érdekesség!

Megérkezett az első videó a PS3-as Lost Planetből

A Capcom éppen a napokban jelentette be, hogy Xbox 360-on és PC-n nagy sikereket elért játékuk, a Lost Planet: Extreme Condition megjelenik PlayStation 3-ra is.

Dark Void és PS3-as Lost Planet bejelentés

A Street Fighter 4 mellett a Capcom tegnap bejelentette másik új játékát, a Dark Void-ot. Sőt, jó hír, hogy már készítik a Lost Planet PS3-as verzióját is!

Bejelentésekre készül szerdán a Capcom

Bejelentésekre készül a szerdai nap folyamán a Capcom: sokak szerint a Lost Planet és az Okami folytatásainak bemutatására van esély.

Hétfő reggeli galériamánia

Újabb hét, újabb raklapnyi kép. Rengeteg screenshot gyűlt össze az elmúlt héten, melyeket kivétel nélkül feltöltöttünk a Gamekapocs galériájába. Tessék-lássék!

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!