Lost Planet: Extreme Condition

Van ez a kihalt elhagyatott bolygó (Lost Planet), amin teljesen elszaporodtak a „Akrid”-nak nevezett furcsa rovarszerű lények. Gondolom ezek után bárki kitalálhatja a fejleményeket... :)

Új Lost Planet pályák az Xbox Live-on

Megérkeztek a három hete beharangozott új többjátékos pályák a Lost Planethez, a Capcom Xbox 360-exkluzív lövöldözős játékához.

A Capcom is beruházott az Unreal Engine 3.0-ra

A Capcom a nagyobb kiadók között a legutóbbi, aki szerződést kötött az Epic Games vezetőségével az Unreal Engine 3.0 használata érdekében.

Visszatértek a brit toplista általános dobogósai

Nagy sajnálatunkra a nyolcadik helyiig csúszott le a múlt héten aranyérmes, magyar fejlesztésű Battlestations: Midway - helyét a FIFA idei része vette át (vissza).

Kedd délutáni nagy galériamánia

Bűn lenne kihagyni a mai galériafrissítést! Van benne Alone in the Dark, Enemy Territory, Ghost Recon, GTA, HL2, Hour of Victory, Tekken és még rengeteg más!

Készül a Lost Planet második része?

Egy névtelen úriember állítólag magától a Capcom-tól tudta meg, hogy készül a Lost Planet második része, mely a Wars alcímet fogja viselni.

Lost Planet többjátékos pályacsomagok készülnek

A Capcom bejelentette, hogy nemrégiben megjelent akciójátékához, a Lost Planethez hamarosan többjátékos pályákat tartalmazó csomagokat tervez kiadni.

Magyar fejlesztésű játék vezeti a brit toplistát

Bár kétségtelenül nemzetközi címként lett "beégetve" a köztudatba a Battlestations: Midway, azonban mi magyarok mégis tudjuk, hogy hazánk szülöttei állnak a játék mögött!

Friss brit és amerikai toplisták

Megérkeztek a legfrissebb brit és amerikai toplisták, melyek az Egyesült Királyság és az Egyesült Államok 10-10 legkeresettebb játékát vonultatják fel.

Lost Planet - 40 milliójába került a Capcomnak

A Forbes.com egy érdekes cikk keretében mesélt arról olvasóinak, hogy a Capcom mennyit költött egyik legújabb játékára, az Xbox 360-exkluzív Lost Planet-re.

Itt a legfrissebb brit toplista - élen a Lost Planet

Megérkezett a legfrissebb brit toplista a január 27-ével záródó hét tíz legkeresettebb játékával. A vezető pozíciót ezúttal a Lost Planet tölti be, őt pedig a FIFA 07 követi.