Lost Planet: Extreme Condition

Van ez a kihalt elhagyatott bolygó (Lost Planet), amin teljesen elszaporodtak a „Akrid”-nak nevezett furcsa rovarszerű lények. Gondolom ezek után bárki kitalálhatja a fejleményeket... :)

Lost Planet többjátékos demóra várunk

Bár télre vártuk, mégis egy héttel az évszak kezdete előtt érkezik a Lost Planet többjátékos kipróbálható változata. Lássuk, mi jó lesz a hamarosan megjelenő demóban!

Extrák a Lost Planet gyűjtői változatában

A Capcom bejelentette, hogy speciális kiadást terveznek megjelentetni a januárban megjelenő Lost Planet játékhoz - a felturbózott változatt hetven dollárba fáj majd.

Capcom-címek európai megjelenéseinek listája

A japán - mostanában elsősorban amcsi piacra termelő - Capcom volt oly kedves, hogy elküldje nekünk legújabb címeinek európai megjelenéseiről szóló listáját.

A Halo inspirálta a Lost Planet alkotóit

A Lost Planet-et fejlesztő Capcom producere, Keiji Inafune állítása szerint, a Halo ösztökélte őt, hogy belevágjon a szóban forgó akciójáték fejlesztésébe.

Télen érkezik a Lost Planet többjátékos demója

Bár már azon szerencsések közé tartozunk, kik egy játékkiállítás alkalmával kipróbálhatták a Lost Planet többjátékos demóját, azonban azt még nem vihettük haza.

TGS 2006: 13 friss videó Japánból

A Tokyo Game Show 2006 alkalmából több, külön erre a holnap startoló eseményre gyártott videó érkezett, melyeket most ti is megtekinthettek.

Lost Planet: Extreme Condition

Bizonyára mindenkinek ismerősen cseng ez a cím, hiszen már rengeteget lehetett róla hallani, és szerencsére egész szép csokornyi videó is elterjedt már a neten keresztül, ezekből többet nálunk is megtekinthettek. Ha kihagytátok, pótoljátok eme hiányosságot, ígérem nem fogjátok megbánni. Az igazság az, hogy én is készítettem nektek egy 20 perces single player videt és egy 10 perces multiplayert is, de mivel túlságosan nagyok lettek és még a minőségük sem valami jó, ezért a szerkesztőséggel úgy döntöttünk, hogy töröljük a projectet. Scuzi érte!

TGS 2006: Koei és Capcom felhozatal

Két hét múlva, egészen pontosan szeptember 22-én kezdődik Japán legnagyobb játékkiállítása, a Tokyo Game Show. Ma megérkeztek az első line-upok.

GC 2006: Tizenegy trailer Lipcséből

Bully, Rayman, Elebits, NHL 2k7, Dark Messiah, Call of Duty 3, UT 2007, Lost Planet és Silent Hill Origins. Ez mind-mind Game Convention videó!

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.