Grand Theft Auto: London 1969

Az első GTA kiegészítőlemeze, mely a 60-as évek végi Londonba kalauzolja el a játékosokat. A játék már ingyenesen letölthető a Rockstar honlapjáról.

Az Electronic Arts-hoz kerülhet a GTA sorozat

Új kiadóhoz kerülhet a Grand Theft Auto sorozat, 2009. februárjában ugyanis lejár a Rockstar és a Take 2 Games közös munkáról szóló szerződése.

Simpsonékat támadja a Rockstar Games

Az EA több nagysikerű játékot is kiparodizál a The Simpsons Game-ben, azonban a Rockstar szerint a Grand Theft Scratchy közel sem olyan vicces, mint az gondolják.

Felvásárolja a Sony a Rockstart?

Durva pletyka látott reggel napvilágot, miszerint a Sony szárnyai alá venné, azaz felvásárolná a GTA- és Manhunt-szériákat jegyző Rockstart.

Jack Thompson három hónapra felfüggesztve

Az ügyvédek fegyelmezett és szabályos munkájáért felelős Florida Bar végre megtette azt a lépést, amire minden játékos várt: felfüggesztette Jack Thompson-t.

A GTA mondta neki, hogy ölnie kell

Most hozták nyilvánosságra, hogy Ezekiel Maxwell, a 17 éves paranoiás skizofrén tavaly szeptemberben megölt egy nőt, miután a GTA: San Andreas utasította erre.

Thompson a Take 2 tönkretételével fenyegetőzik

A közelmúltban folytatódott a Jack Thompson és a Take-Two kiadó közötti civakodás - természetesen az amerikai ügyvéd kezdeményezésére.

Euphoria engine-nel erősít a Rockstar

A Rockstar bejelentette, hogy következő generációs, PS3-ra és X360-ra megjelenő majdani játékaikhoz a NaturalMotion Euphoria nevű motorját fogják használni.

Kólareklám GTA stílusban

Az egyik neves kólagyártó cég igen jópofa reklámmal népszerűsíti termékét, mely első és második ránézésre is a GTA rajongók lelkére próbál hatni.

Újra működik a GTA Online

Kishazánk GTA rajongói portálja több hónapos hihagyás után új design-nal és tartalommal várja kedves böngészőit.