Glory of the Roman Empire

A Glory of the Roman Empire egy új valós idejű stratégia, melyben a Római Birodalmat kell irányítanunk egészen a megalapításától kezdve.
Típus: Római, RTS, Stratégia

A héten megjelenő játékok

Nos elkezdődött az, amit mi egyszerűen csak uborkaszezonnak nevezünk: a hét legnagyobb címének az X360-as Battle for Middle-Earth II tekinthető.

A heti játékmegjelenések

Vasárnap elmaradt a heti játékmegjelenéseket prezentáló rovatunk, pedig olyan lista gyűlt össze, melyet vétek lenne figyelmen kívül hagyni!

Glory of the Roman Empire demó

A CDV ma kiadta a Haemimont Games által készített ókori stratégiának, a Glory of the Roman Empire-nek a kipróbálható, egyjátékos demóját.

Tizenhét új trailer a szerverünkön!

Tizenhét vadonat új trailert tölthettek le tőlünk: a mai felhozatalban olyan címek szerepelnek, mint a Battlefield 2142, a Half-Life 2: Episode One vagy a Rush for Berlin.

A CDV is felhagyott a Starforce védelemmel

Az UbiSoft után a CDV kiadó is szakított az eddig használt, sokak által kritizált Starforce másolásvédelmi technikával és idén nyártól már egy új eljárást fog alkalmazni.

Júniusban érkezik a Glory of the Roman Empire

A Glory of the Roman Empire körülbelül Caesar-módra kell majd kormányoznunk a latin birodalmat - végre már a megjelenési dátumról is tudunk.

Húsvéti képek

Sok szép kép érkezett újfent galériánkba: ropogós screenshotokat láthattok többek között a Condemnedről és az Age of Empires 3 kiegészítésről...

Délutáni galéria-frissítés!

Nem hagytuk kihűlni szerverünket, újabb képek kerültek a GK galériájába; van itt Superman, Neverwinter Nights 2 és Medieval 2 például...

Római kori stretégiát fejleszt a CDV

Glory of the Roman Empire címmel ókosi RTS-t fejleszt a CDV. A játékban feladatunk lesz a Római Birodalom irányítása egészen annak megalapításától kezdve.