Age of Empires III: The WarChiefs

Az Age of Empires-sorozat harmadik részének első - s reméljük, nem utolsó - kiegészítése.

Megalapították a Robot Entertainmentet

Az egykori Ensemble Studios néhány munkatársa megalapította a Robot Entertainment névre hallgató stúdiót, ám konkrét projekteket még nem jelentettek be.

Jön az Age of Empires III: Gold Edition

A Microsoft és az Ensemble Studios idén szeptemberben egy Gold Edition csomagba pakolva újra kiadja az Age of Empires III-at és a The WarChiefs kiegészítőt.

December húsz legkelendőbb PC-s játéka

Megérkezett a decemberi PC-s játékeladásokat összegző lista, melyen a téli hónap húsz legkeresettebb címe vonultatik fel. A listán hét darab Sims-játék szerepel.

Folytatódik a nyugati Sims-mánia

Megérkezett a legfrisebb amcsi toplista! Érdekesség, hogy a dobogó helyezettjei tartották pozíciójukat, sőt még a WoW is megtartotta negyedik helyét.

Csúcson a legújabb Sims-kiegészítő - Amcsi toplista

Legutóbbi találkozásunk óta jelentősen megváltozott az amerikai toplista! Több új cím is feltűnik, még több Sims-játék van, valamint a WoW lecsúszott a dobogóról...

Az e-heti játékmegjelenések

Megérkezett a friss játékmegjelenéseket összesítő lista. Abban biztosak lehettek, hogy nem egy vérszegény hétnek nézünk elébe most sem!

Age of Empires III - The WarChiefs demó lokálban!

Megérkezett a várva-várt Age of Empires III első kiegészítésének kipróbálható változata - a demó letöltése kötelező minden Age of Empires-rajongónak!

Nagy karácsonyi X360 és XP játéklista

A Microsoft elküldte nekünk az idei karácsonyi szezonban megjelenő legjobb Xbox 360 és Games for Windows játékok rövid leírásokkal bővített listáját.

Révbe értek az Age of Empires 3-addon munkálatai

A Microsoft sajtóleveléből tudtuk meg, hogy az Age of Empires III első kiegészítője, a The WarChiefs fejlesztését befejezték, a kész játékot elküldték a forgalmazóknak.

Újabb Games for Windows címek a horizonton

A LEGO Star Wars 2: The Original Trilogy és a Company of Heroes után idén még több "Games for Windows" fejléccel ellátott játék kerül boltokba.