Age of Empires III: The WarChiefs

Az Age of Empires-sorozat harmadik részének első - s reméljük, nem utolsó - kiegészítése.

GC 2006: Hét új trailer estére

Friss videók a GC-ről: Crysis, Elebits, Red Steel, Silent Hill Origins, Spy Hunter, Age of Empires III: The War Chiefs, és Burning Crusade.

GC 2006: Microsoft konferencia blog

Technikai okokból sajnos csak csúszva tudjuk Nektek publikálni a délelőtti Microsoft konferencián írt jegyzeteinket. Ezúton is elnézést kérünk Tőletek a késésért.

GC 2006: Újabb kiadói line-upok érkeztek

Olyan kiadók küldték el nekünk line-upjaikat, mint például a THQ vagy az EA. Gondolom, nem kell fejtegetnem, hogy a srácok "AAA-s" címek hadával képviseltetik magukat.

Csütörtöki screenshot duplázás

Nem ússzátok meg a csütörtök estét még egy galériafrissítés nélkül. Ezúttal bár nem sok játékhoz érkezett kép, mégis 90 frissen sültet tekinthettek meg!

E3 2006: Harminckilenc friss trailer lokálban!

Sejtettük, hogy az E3 után szállíngóznak majd képek, videók - sőt! Ám azt mi sem vártuk, hogy egy héttel a kiállítás után ilyen sok trailert tudunk Nektek összeszedni.

E3 2006: Vadi új screenshotok érkeztek

116 új kép: Age of 3, Alan Wake, Coded Arms, Gears of War, Halo 3, Hellboy, Mass Effect, 99 Nights, Too Human és Viva Pinata. Ezt az ajánlatot nem lehet kihagyni!

E3 2006: 200 friss kép a galériánkban!

Rengeteg vadi új screenshot került a Gamekapocs képgalériájába: vannak itt új Gears of War, Brothers in Arms 3 és Warhammer képek többek között...

Húsvéti képek

Sok szép kép érkezett újfent galériánkba: ropogós screenshotokat láthattok többek között a Condemnedről és az Age of Empires 3 kiegészítésről...

Megkeresztelték az Age of Empires III kiegészítőt

Az Ensemble fejlesztő cég vezető tervezője, Sandy Peterson az IGN-nek adott interjúában elárulta az Age of Empires III kiegészítő címét.

Age of Empires III exp. - Első képek

Megérkeztek az első képek a Microsoft nagysikerű stratégiájának az Age of Empires III kiegészítőjéből. Jó szemezgetést a látnivalókhoz.