World in Conflict

A Ground Control 2 készítőinek új valós idejű stratégiája, mely a Hidegháborút dolgozza fel alternatív formában.
Típus: Háborús, RTS

Elkészült a World in Conflict

Végre-valahára elkészült a hidegháborút alternatív módon feldolgozó valós idejű stratégia, a World in Conflict - már a megjelenésig sem kell sokat várni!

World in Conflict béta vége, jön a demó

Tegnap reggel véget ért a World in Conflict nyílt bétatesztje, melyben ti, a Gamekapocs regisztrált olvasói is részt vehettetek. Nem kell csüggedni, már készül a demó!

E3 2007: Galériafrissítés - az újabb felvonás

Megérkezett az E3-as galériafrissítések következő felvonása kizárólag AAA-s címekkel! Ace Combat 6, Army of Two, Crysis, Stalker 2, UT3... - nyamm!

UPDATE: Tölthető a World in Conflict béta kliense!

Egy cseppnyi késéssel bár, de megérkezett a World in Conflict béta kliense. Aki nálunk regisztrált a tesztre, máris indíthatja a játékot! Jó szórakozást!

E3 2007: Microsoft sajtókonferencia - ÉLŐBEN!

Jó reggelt a koránkelőknek! Hamarosan kezdődik a Microsoft E3-as sajtókonferenciája. Aki itt van, jöjjön, olvassan, csodálkozzon és kommenteljen!

E3 2007: Az első galériafrissítés

Megérkezett az idei E3 első komoly galériafrissítése: bár némely kép ismerős lehet, többségük vadonat új, mely különféle várva-várt címet prezentál. Kötelező!

Legyen neked is World in Conflict béta kulcsod!

Regisztrált olvasóink már igényelhetnek kulcsot a World in Conflict holnap kezdődő bétatesztelésére. A kampány egészen július végéig tart!

E3 2007: Tizenhét új lineup érkezett

Újabb tizenhét kiadó tette közzé az E3-on felvonultatandó játékainak listáját - kemény felhozatal, érdemes végiggörgetni a teljes oldalt.

World in Conflict bétateszt itt, a Gamekapcson!

A Gamekapocs regisztrált olvasói ingyen próbálhatják ki a World in Conflict többjátékos bétáját. Nem lesz sorsolás, vagy beugró kérdéssor, most mindenki nyer!

World in Conflict Multiplayer béta teszt

Őszintén soha semmiben se nyertem még életemben. Azon kevesek közé tartozom, akik még a lottón se nyertek soha semmit, így tehát meglepő volt számomra, hogy bekerültem a WiC (World in Conflict) zárt béta tesztelői közé, akik a játék igazán nagy újítását próbálhatták ki: a többjátékos módot.