World in Conflict

A Ground Control 2 készítőinek új valós idejű stratégiája, mely a Hidegháborút dolgozza fel alternatív formában.
Típus: Háborús, RTS

A tíz legkeresettebb PC-s játék listája Amerikából

A Company of Heroes kiegészítése, a The Sims legújabb része és a World in Conflict állhatott a legnépszerűbb PC-s játékok amerikai dobogójára.

Világszerte vezeti a toplistákat a World in Conflict

A Sierra és a Massive Entertainment örömmel jelentette be, hogy új stratégiájuk, a World in Conflict világszerte vezeti a PC-s játékeladási toplistákat.

World in Conflict csúszás

Nem kell megijedni, eme hír a PC-s tulajokat nem érinti, hiszen a World in Conflict eme változata szeptember tizennyolcadika óta elérhető a rajongók számára.

Szeptember 29 - Az első Budapest Game Show!

Szeptember 29-én, szombaton egy egész napos rendezvény keretein belül bemutatkozik itthon többek közt a PGR4, a Kane & Lynch, és a Call of Duty 4!

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!

Vasárnapi óriás galériafrissítés

Több száz screenshottal frissült a galériánk a minap: a felhozatalban lesz Blazing Angels 2, FIFA 08, Halo 3, Need for Speed és Resident Evil is - tessék-lássék!

Hétfő délutáni galériafrissítés

Galériafrissítéssel is kedveskedünk így a hét elején, melyben számos remek cím szerepel - tessék végigcsekkolni az összeállítást, akad mindenféle jó!

GC 2007: Tölthető a World in Conflict demója

Letölthető a World in Conflict kipróbálható változata, melyben a játékosok az egyjátékos és többjátékos módot vehetik támadás alá csapataikkal.

GC 2007: Itt a World in Conflict kiállított trailere

A World in Conflict című stratégiai játékból érkezett egy rövidke kis videó, amely részben azért került ki, hogy a nagyérdeműt ráhangolja a nemsokára megjelenő demóra.

Jövő héten jön a World in Conflict demo

A bétateszt után nyilvánossá vált, hogy hamarosan kézhez kaphatjuk a Massive Entertainment legújabb alkotásának, a World in Conflict-nak a kipróbálható változatát.