World in Conflict

A Ground Control 2 készítőinek új valós idejű stratégiája, mely a Hidegháborút dolgozza fel alternatív formában.
Típus: Háborús, RTS

World in Conflict - Lesz gyűjtői kiadás is

A Sierra néhány órával ezelőtt tájékoztatott minket arról, hogy készülőben van a World in Conflict X360-as változata, most pedig egy újabb bejelentést tett a kiadó.

Ősszel érkezik a konzolos World in Conflict

A Sierra bejelentette, hogy az eredetileg csak PC-re bejelentett World in Conflict Xbox 360-as átirata az ősz folyamán boltokba kerülhet.

Több mint háromszáz friss kép a galériában

Kiadós galériafrissítéssel indítjuk a nyári szünetet: lesz itt többek között Age of Conan, Condemned 2, FIFA 08, Halo Wars, Mass Effect és Witcher is.

Xbox 360-ra is készül a World in Conflict?

A nyugati GamePro magazin kétoldalas előzetese szerint PC mellett Xbox 360-ra is meg fog jelenni a World in Conflict idén év végén.

Júniusban indul a World in Conflict bétatesztje

A Sierra bejelentette, hogy a World in Conlict című stratégia zárt körű bétatesztje június elsején kezdődik meg - hamarosan lehet jelentkezni is!

Kedd reggeli galériafrissítés

Legújabb galériafrissítésünk meglehetősen jóra sikerült, van itt minden: Devil May Cry 4, Ace Combat 6, The Witcher, Harry Potter, Worms és még sok más finomság.

Nyolc új World in Conflict-trailer érkezett

Az utóbbi napokban sok új videót láthattunk a Massive Entertainment (Ground Control 2) új stratégiájáról, a Hidegháborút feldolgozó World in Conflict-ről.

Közel négyszáz új kép a galériában

A hetet egy közel négyszáz friss képet tartalmazó galériafrissítéssel zárjuk: rovatunk ezen része is tartogat nagy címeket, tehát nem érdemes kihagyni!

150 új kép a galériában

Sok édesség jutott mára, köztük a legfinomabb az Army of Two, az Assassins Creed, a Command & Conquer 3, a Fable 2, a Rainbow Six és a The Darkness.

Friss képek a galériában!

Összeszedtük a hétvége legütősebb képeit: a felhozatalban találtok friss Battlefield 2: Armored Fury, Lego Star Wars 2, Test Drive Unlimited és World in Conflict shotokat is!