Stuntman: Ignition

Playstation 3-ra, PS2-re és Xbox 360-ra készült autós kaszkadőrjáték, melyben mindenféle akciófilm forgatásain kell helyt állnunk - persze a volán mögött.

Íme, a Games with Gold októberi kínálata

Bemutatkozott a Games with Gold októberi felhozatala, ami a múlt havi visszafogottabb kínálat vonalán halad tovább. A Gold-előfizetők ezúttal a Hitman: Blood Money-val és az Overcooked első részével gazdagodnak többek között.

A Nordicé a Darksiders, a Gearboxnál a Homeworld

Kihirdették a THQ még el nem adott címeiért zajló aukció eredményeit is: két sorozat, a Homeworld és a Drawn to Life kivételével az összes megmaradt THQ-játék az osztrák Nordic Gameshez kerül.

Megbukott játékai miatt magyarázkodik a THQ

Bár a Stuntman: Ignition és a Juiced 2: Hot Import Nights elismert címekké váltak az újságírók körében, anyagilag mindkettő játék totális bukás volt a kiadó számára.

Ismét bajban az Atari

A többi kiadóhoz hasonlóan az Atari is közzétette szokásos negyedéves pénzügyi jelentését. A cég számláján jelenleg 12 millió dolláros mínusz található.

Vadi új játékok a GK SHOP-ban

Vadi új játékok érkeztek az imént a Gamekapocs internetes áruházába. A friss anyagok mellett új akciók is indultak, de előrendelés is van bőven!

Hétfő esti galériafrissítés

Nagyobb galériafrissítéssel is kedveskedünk Nektek így a hét elején, benne a legújabb játékok legújabb képeivel a létező összes platformon!

A héten megjelenő játékok

Újfent játékokkal teli napok várnak ránk: érkeznek jobb, minőségibb és gyengébb, elhanyagolhatóbb címek is - csak győzzünk válogatni!

Stuntman: Ignition

„Minden roncsnak van egy története. Mese egy száguldásról, egy útszűkületről, egy stílusról, és egy sofőrről, aki kockára tesz mindent, hogy megalkossa Hollywood legnagyszerűbb jeleneteit.”

A heti játékmegjelenések

A múlt héthez hasonló módon megint kellemes hét vár ránk: jön a Guild Wars és a Medieval II új kiegészítése, a Stuntman: Ignition és az új Tiger Woods-játék...

Stuntman: Ignition kedvcsináló

A THQ gondozásában augusztus 28-án érkezik a Stuntman: Ignition, melyből ma egy vadi új trailer látott napvilágot. A játék PS2-re, PS3-ra és X360-ra készül.